UZNEMIRUJUĆE! Poznatu pevačicu muž krvnički pretukao, brutalno je udarao pesnicama, a onda je šutnuo u glavu (FOTO)

Kadrovi lede krv u žilama.

Printscreen Facebook

Pre par dana desio se horor u Bosni i Hercegovini, kada je poznati muzičar, Adis Cigura pretukao svoju suprugu, pevačicu Aldinu Bajić.

Kako navode tamošnji mediji, neko vreme se pričalo da nešto nije kako treba u tom braku, a onda su počela otkazivanja nastupa. Jedan vlasnik kluba u Nemačkoj dobio je poruku od brata Adisa Cigure da se nastup pomera jer Aldina nije dobro, a Adis se nalazi u zatvoru u Zenici.

Screenshot 

Nekoliko dana posle toga pojavio se stravičan video zapis, koji je nastao u dnevnom boravku pomenutog estradnog para. Na tom snimku se vidi kako Aldina sedi na kauču u dnevnom boravku. U jednom momentu Aldina daje Adisu telefon, a onda on počinje da je snažno udara šakama po glavi, obara je na pod, a onda počinje da je udara nogom po glavi. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu.

Pod medikamentima

Screenshot 

Kako tvrde izvori, Aldina Bajić je 24 sata pod lekarskom negom i pod jakim medikamentima. Ona je nakon brutalnog prebijanja bila više od dva sata u dubokoj nesvesti. Navodno su Adisu smetale njene životinje, psi i mačke koje su joj bile kao terapija nakon napornog rada, nastupa, pevanja. Optuživao je za neveru, što nema nikakve veze sa Aldinom. Posebno je bio kivan na nju što je posao bio u padu. Sve je to bio razlog zašto je digao ruku na nju.

Printscreen Facebook 

Podsetimo, Aldina Bajić nije nikada imala lagodan život, borila se za svoju egzistenciju, za svoje parče neba, a pre desetak godina bolovala i od teške bolesti, karcinoma.

Printscreen Facebook 

Prema informacijama koje su objavili bosanski mediji, Adis ima zabranu prilaska još uvek njegovoj zakonskoj supruzi Aldini Bajić. Nakon njegovog izlaska iz zatvora očekuje ga suđenje,a onda i podela imovine.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

Kurir.rs/Naj portal

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Merima Njegomir  Kurir