BRUTALNA KAZNA ZA SRAMAN I KUKAVIČKI NAPAD NA SRBINA! Crnogorski vaterpolista slomio vilicu nesrećnom Vuku, pa zaradio žestoku, ali i zasluženu, suspenziju!

Printscreen / Twitter / Yago Bofill

Stigla je i kazna za divljački nasrtaj na srpskog vaterpolistu! Na meču Lige šampiona između Marseja i Jadrana crnogorski vaterpolista Vladan Spaić polomio je vilicu reprezentativcu Srbije i doskorašnjem igraču Crvene zvezde Vuku Milojeviću. Svi bazenu i oko njega su bili zgroženi startom, a sada je Spaić suspendovan na deset utakmica!

Marsej ima pravo da se žali na ovu odluku i da traži smanjenje suspenzije, ali ovo praktično znači da je sezona u Ligi šampiona za Spaića gotova. Što se tiče samog Milojevića on će morati da odsustvuje šest do osam nedelja zbog preloma zuba i povreda vilice. On je hitno morao da bude operisan,

"Iako nas je ovo i te kako poremetilo tokom meča, ali najvažnija stvar je da se Vuk Milojević oporavi što pre", saopštili su u zvaničnom saopštenju iz Jadrana odmah nakon meča. Pogledajte ovaj divljački start nad povremenim reprezentativcem Srbije:

Vuk Milojević je iz Crvene zvezde ovog leta prešao u Jadran, a nije dobro krenula njegova karijera u Splitu. Što se tiče nacionanog tima on je kod selektora Uroša Stevanovića pozivan, pa je tako nastupao za "delifine" na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj i Svetskom prvenstvu u Dohi. Ipak nije bio deo zlatnog tima sa Olimpijskih igara u Parizu.

Kurir sport / Mondo

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije na Kurir televizij otkrio koji momenat u Parizu je bio najteži  Kurir televizija