ĐANI PLAKAO KAO KIŠA NA KRŠTENJU UNUKE! Pevač pao majci u zagrljaj, nije mogao da obuzda emocije kad je zapevao Habibović, evo i zbog čega

Trajković je sedeo za stolom sa najbližom familijom i u jednom trenutku je zamolio kolegu da nastavi da peva umesto njega jer nije mogao da se obuzda

Dragan Kadić

Radiša Trajković Đani plakao je kao kiša na proslavi koju je pre nekoliko dana upriličio povodom krštenja unuke.

Popularni pevač zapevao je hit "Raširi ruke o majko stara", dok je sedeo za stolom sa članovima porodice.

Emocije su ga savladale i nije mogao da nastavi da peva, pa je mikrofon ustupio kolegi Emiru Habiboviću. Kada je folker pustio glas, Đani je briznuo u plač. Zagrlio je majku i plakao kao malo dete. Njegova braća i otac su bili oko njega, ali pevač nije mogao da obuzda emocije. Njegova majka za koju je vezan je poljubila Emira i nastavila da grli sina.

This browser does not support the video element.

Đani se slomio pred roditeljima dok mu Emir peva  Kurir

Trajković je u medijima često isticao da je veoma vezan za porodicu i da sve čini da što više vremena provode zajedno.

- Živeo sam u skromnoj porodici. Ćale vozio autobus, imao sam stoku, čuvao sam koze, sejao krompir. Takav je život sada, pa ne živimo tako. Od marta meseca ne radim, nemamo primanja, ali ne žalimo se. Moje detinjstvo je bilo lepo, a najgore mi je bvilo kad sam morao da čuvam koze. Sećam se da su svi igrali fudbal ja čuvao koze. Dobijao sam batine. U detinjstvu mi ništa nije falilo. Na Kosovu niko nije bio gladan, baba je postila sredom i petkom, imali smo pasulj za doručak. Najbitnija lekcija koju sam naučio u detinjstvu je da budem čestit i pošten-rekao je on za medije.

Gaja 

Njegova familija je bila na proslavi, lepo su se proveli, ali i jedni drugima pokazali koliko se drže zajedno i u lepim i teškim trenucima. Video je na drušvene mreže objavio Đanijev brat i oduševio pratioce.

This browser does not support the video element.

Merima Njegomir  Kurir