Pronašla sam skrivenu poruku posle očeve smrti: Ono što je u njoj pisalo me je ostavilo bez teksta (VIDEO)

Nakon što je otvorila papir, umesto odgovora na neka duboka pitanja ili tragova do blaga, suočila se s iznenađujućim otkrićem.

screenshot TikTok/isyabootay

Jedna korisnica TikToka je bila prilično iznenađena kada je pronašla neočekivanu poruku svog nedavno preminulog oca. Poruka, na prvi pogled zlokobna, sugerisala je postojanje neke tajne ili skrivene informacije, piše UNILAD.

U videu koji je objavila, napisala je: "Moj otac je iznenada preminuo, a dok smo čistili njegovu kuću, pronašla sam ovu zlokobnu poruku skrivenu iza njegove komode".

Na poruci je pisalo: "Ne čitaj ako ne želiš da znaš odgovor", što je dodatno pojačalo njenu znatiželju. U snimku je žena opisala oca kao jednostavnog i poštenog čoveka, pa ju je ova neobična poruka zbunila i uznemirila. Uz to je dodala: "Šta je, dođavola, ovo?!"

Nakon što je otvorila papir, umesto odgovora na neka duboka pitanja ili tragova do blaga, suočila se s iznenađujućim otkrićem – papir je sadržao uputstva za popularnu slagalicu iz restorana Cracker Barrel. Ova zagonetka uključuje trouglastu ploču s 15 rupa i 14 čunjeva, pri čemu je cilj igre ostaviti što manje čunjeva preskakanjem jednog preko drugog, slično igri dame. Postizanje rešenja sa samo jednim preostalim čunjem je krajnji cilj.

Nakon što je frustrirano spustila ruke, pokazala je papir kameri, a komentari su počeli da se nižu. Jedan korisnik je napisao: "Tatina šala iz groba. Kakva legenda". Drugi je izrazio saučešće, dodavši: "Žao mi je zbog tvog gubitka, ali ovo je bilo neverovatno. Molim te, urami to". Još jedan komentator podelio je svoje iskustvo, prisećajući se kako mu je otac ostavio lažni dobitni listić na lutriji, zbog čega je nakratko poverovao da je osvojio 70.000 dolara.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

OTKRIVENO TESLINO PISMO NAKON STRELJANJA U KRAGUJEVCU: Bes izbija iz svake rečenice - UBILI su SRPSKU DECU! (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija