TETKA MILICE PAVLOVIĆ JE KRIVA ZA SVE: Urnisala je pevačicu, na kraju je morala da joj ispuni želju!

Najglasnija je od svih, kako kaže Milica, njena tetka, rođena sestra njenog oca, koja svaku priliku koristi da je ubeđuje koje pesme još mora da otpeva na koncertima.

Nikola Radišić

Regionalna muzička zvezda Milica Pavlović je trenutno u ozbiljnim pripremama za predstojeće koncerte u Rijeci i Banja Luci, ali je i pored brojnih proba pronašla vremena da na još jedan način obraduje svoje verne fanove.

Naime, popularna brineta je danas objavila muzički miks koji je napravila iz posebnih razloga, a glavni krivac za to je njena tetka Divna.

Sexy senorita je zajedno sa bendom u potpuno drugačijem aranžmanu otpevala pesme koje ne izvodi u okviru koncertne turneje “Lav”, a koje joj fanovi konstantno traže da ubaci u repertoar.

Nikola Radišić 

Najglasnija je od svih, kako kaže Milica, njena tetka, rođena sestra njenog oca, koja svaku priliku koristi da je ubeđuje koje pesme još mora da otpeva na koncertima.

Nikola Radišić 

Kako bi fanovimal i tetki ispunila želju, Milica je snimila ovaj muzički miks, a svoju tetku je čak dovela i na snimanje kompletnog projekta.

- Otkad je krenula koncertna turneja “Lav” ne prestajete da mi govorite - zašto OVU PESMU nisi otpevala… a najveću podršku imate u mojoj tetki koja svako naše viđanje koristi da mi kaže i prenese kako su je baš u Domu zdravlja pitali zašto Milica ne peva baš tu najbolju pesmu koju svi obožavaju… I tako u krug, samo je svaki put neka druga pesma baš omiljena i pod hitno mora da se ubaci u repertoar… I ni ona, ni vi nemate nameru da se zaustavite.  Moram da priznam da vam je to dobra taktika jer sam shvatila da sam dužna da vam na neki način nadoknadim taj “stres” - i tako je nastala ideja da snimim ovaj akustik miks koji je napravljen baš od tih omiljenih pesama koje niste mogli da čujete na koncertima! I priznajem, bila sam mnogo srećna kad sam videla kako je sve ispalo i kako pesme zvuče u ovom izdanju. I tetka je srećna, kaže oseća se posebno jer veruje da je njena kritika bila presudna, baš kao što sam je slušala kad sam bila dete… A verujem da ste i vi srećni što su izbor za ovaj projekat bile pesme koje dugo nismo zajedno pevali! - napisala je Milica na društvenoj mreži Instagram.

This browser does not support the video element.

Milica Pavlović, koncert u Zagrebu 3  Kurir