"BRATE MOJ, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU! OSTAVIO SI NAS PRERANO..." Prijatelji se potresnim rečima opraštaju od poginulog mladića koji se zakucao u drvo

Društvene Mreže

Marijan Mucić (25) iz Bele Palanke poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada se iz za sada nepoznatog razloga zakucao u drvo. Njegovi neutešni prijatelji opraštaju se od njega na društvenim mrežama uz potresne reči.

- Neka te anđeli čuvaju, brate moj. Ostavio si nas prerano - napisao je jedan muškarac i objavio fotografiju poginulog Mucića.

Ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari.

- Jao Bože, zašto?! Neka te anđeli čuvaju Maki...Saučešće porodici - piše u jednom od mnogobrojnih komentara.

Do nesreće je došlo juče ujutro, oko 6.30 sati, kada je Marjan Mucić koji je bio sam u automobilu sleteo s puta i zakucao se u drvo. Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta, a lekari Hitne pomoći koji su ubrzo došli na mestoi nesreće samo su mogli da konstatuju smrt iako su pokušali reanimaciju. Vatrogasci spasioci morali su da seku lim kako bi izvadili telo nesrećnog vozača. 

- Vozilo je bilo potpuno smrskano. Prednji deo automobila bio je zgužvan, pa su vatrogasci morali da seku lim kako bi došli do stradalog - navodi naš izvor i dodaje da je telo potom odvezeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, koja će utvrditi kako je došlo do smrti vozača. 

Istraga je u toku i ona ćše utvrditi sve detalje ove saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom. 

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Meštani Bora se opraštaju od sugrađanke Danke Ilić  Kurir televizija