KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Razveli se Tina Ivanović i Zvezdan Anđić! Kraj ljubavi posle više od 25 godina zajedničkog života: Ovo su detalji

Da je situacija ozbiljna, pokazuje to što dugogodišnji partneri izvesno vreme žive na različitim adresama i što nikada do sada nisu bili razdvojeni ovoliko dugo

Nemanja Nikolić

Tina Ivanović i Zvezdan Anđić razveli su se posle više od 25 godina braka, ekskluzivno saznaje Kurir.

Da je situacija ozbiljna, pokazuje to što dugogodišnji partneri izvesno vreme žive na različitim adresama i što nikada do sada nisu bili razdvojeni ovoliko dugo.

Printscreen 

Zvezdan se proletos preselio u kuću koja se nalazi iza porodičnog doma na magistralnom putu za Grocku, dok je Tina ostala u kući gde su godinama zajedno boravili.

Naša ekipa obišla je kraj gde žive, ali komšije koje smo sreli nisu želeli da komentarišu porodične probleme i razlaz. Krajem avgusta kada smo prvi put dobili saznanje da su supružni rešili da stave tačku na brak, kontaktirali smo sa Zvezdanom.

Tada nam je rekao da su u Italiji na odmoru i da je sve to marketing. Ipak, mi smo i dalje istraživali ovu temu i više izvora bliskih ovom paru su nam potvrdili da su na zajednicu stavili tačku.

Damir Dervišagić 

  Tina ni tada, kao ni sada nije odgovarala na naše pozive i poruke, a juče ni Anđić nije odgovarao na naše pozive, kao ni na poruku sa konkretnim pitanjem.

This browser does not support the video element.

Đani se slomio pred roditeljima dok mu Emir peva  Kurir