Posle Pariza Suzana Perić pravi reviju u Srbiji! Modna kreatorka predstaviće nove modele u Novom Sadu čemu će prisustvovati brojne poznate ličnosti

Kolekcija predstavlja savremenu viziju žene koja ujedinjuje snagu i prefinjenost, poručuje uspešna dizajnerka

Privatna Arhiva

Modna kreatorkaSuzana Perić šest meseci nakon što je po drugi put imala reviju na Nedelji mode u Parizu, predstaviće modele iz nove kolekcije srpskoj publici. Ona će održati modnu reviju 14. oktobra u Pokrajinskoj vladi Srbije u Novom Sadu. Na ovom događaju očekuju su brojne poznate ličnosti iz svih sfera.

Jovana Kosovac 

Suzana je za medije otkrila kako je nastala kolekcija "Empowered Elegance" što znači "Osnažena elegancija".

- Kolekcija pod nazivom “Osnažena elegancija” predstavlja savremenu viziju žene koja ujedinjuje snagu i prefinjenost. Svaki komad odražava snažan osećaj samopouzdanja kroz upotrebu luksuznih materijala, oštrih krojeva, i detalja koji prenose poruku moći i nezavisnosti, dok bi sofisticirani dizajn i graciozni silueti naglašavali eleganciju - rekla je Suzana i nastavila:

Instagram printscreen/suzanapericofficial 

- Na reviji će biti prestavljeno preko dvadeset kreacija koje će nositi nesvakidanšnje modele pravljne od kvalitetnih i bogatih materijala, poput svile, kašmira, satena i kože, koji odražavaju luksuz, ali su istovremeno i izdržljivi – simbol snage. Duboke i jarke boje poput crne, smaragdno zelene, tamnocrvene i zlatne, sa akcentima u nijansama bele ili krem, samim tim se stvara ravnoteža između moći i elegancije, a strukirani sako krojevi, i duge haljine u kojima se naglašava struk i krojevi koji laskaju figuri daju ovoj kolekciji simbol slobode i osnaženosti. Nakit će biti minimalistički, ali veoma upečatljivi komadi poput velikih minđuša, statement prstenja, visokih potpetica sa detaljima, i elegantnih torbi.

Kurir.rs

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Suzana Perić revija u Parizu  Kurir