OVE PEVAČICE SU PRETRPELE UŽASNO NASILJE: Potrez mozga, rane i modrice... Jedan brak važio za naidealniji, a onda se otkrila jeziva istina

Kao bomba je juče odjeknula vest da je pevačicu iz Bosne Aldinu Bajić, pretukao je suprug, a ona nije jedina koja se susrela sa ovim jezivim situacijama.

ATA images

Mnogo dama sa estrade doživele su nasilje od strane partnera. Mnoge su ćutale o stravičnim iskustvima, a neke su i javno govorile o tome. Postoje i one koje to i dan-danas kriju. 

Kao bomba je juče odjeknula vest da je pevačicu iz Bosne Aldinu Bajić, pretukao je suprug, a ona nije jedina koja se susrela sa ovim jezivim situacijama.

Nataša Brkvalac je pretpela nasilje od svog bivšeg partnera Luke Lazukića, zbog čega se i razvela od njega, a kasnije je priznala da je to jako uticalo na njenu decu.

Screenshot 

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera.

Instagram 

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg emotivnog partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati. "Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati", izjavila je svojevremeno.

Miomir Milić 

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Privatna Arhiva 

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

M.M./ATAImages 

Slađana Milošević takođe je došivela nasilje od strane svog partnera. Među njima je, kako se sumnja, u noći 26/27. marta 2020. godine najpre došlo do verbalne rasprave, a potom i do fizičkog nasilja. Pevačici je lekarska pomoć ukazana u Urgentnom centru i konstatovane su joj lake telesne povrede.

YouTube/Aleksandra Sladjana Milosevic 

Među njima se nalaze i pevačice koje su se proslavile učešćem u takmičenju "Nikad nije kasno", Mirjana Mima Bažalac, pevačica koja je trpela nasilje 7 godina. Svetlana Popović Ceca, koju je u braku zlostavljao tadašnji suprug, ali iako je svakodnevno oživljavala torturu, ona je uspela da se uzdigne iz situacije i danas je nasmejana i srećna žena.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

This browser does not support the video element.

Izjava Nataša Bekvalac  Kurir