"JOŠ MAJKE RAĐAJU OBILIĆE!" Ovo je kamiondžija koji je skočio u kanal da spase ženu i dete: Heroju se sada nižu i bračne ponude - oglasio se i poznati pevač

Shutterstock, Facebook

Kamiondžija Aleksandar Todorović je pravi heroj!

Todorović je jutros bez razmišljanja zaustavio svoj terernjak nakon što se dogodila saobraćajna nesreća kod Požarevca i spasio putnike iz smrskanog automobila u kom su bili žena i njeno dete.

Kako smo saznali, vozač teretnjaka je skočio u kanal u koji je prethodno završio vozilo kojim je upravljala žena.

Na društvenoj mreži Instagram na profilu "moj Beograd" objavljena je njegova fotografija dok pozira iz kamiona.

- Ovo je vozač kamiona koji je spasio život ženi sa detetom koja se sa autom prevrnula u kanal pun vode kod Požarevca. Bez sekunde razmišljanja zaronio je u prevrnuti auto i izvadio dete. Izneo ćebe i peškire i ukazao im pomoć do dolaska Hitne pomoći. Mokar seo u kamion i otišao. Naklon do poda - piše u objavi.

Ispod ove objave samo su se nizali komentari u kome mladića nazivaju herojem i junakom, koji kako su naveli, zbog svog čina treba da dobije orden Republike Srbije.

- Još majke rađaju Obiliće! Gospodine, sve ti se dobro u životu vratilo. Ti si junak kakvog Srbije treba da odlikuje - piše između ostalog u mnogim komentarima.

Međutim, i pored tih komentara ima i onih gde ga devojke otvoreno pitaju da li je oženjen i nude mu brak zbog njegovog nesebičnog podviga.

Facebook 

S druge strane, ovaj mladić nije ostao neprimetan ni od strane javnih ličnosti, pa se tako među komentarima može videti i objava pevača Ljube Perućice.

- Bravo momčinooo - napisao je poznati pevač, koji je dodao i emotikon snage i aplauza.

Kurir/B.T.

 BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

KAMIONDŽIJA ISKRENO O ŽIVOTU NA TOČKOVIMA: Mnogi mu zavide, a i ne sanjaju koliko je teško (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija