RAJKOVIĆ POSLE HEROJSKE PARTIJE GOVORIO O ČARKAMA SA DŽAKOM! Otkrio je šta se tačno desilo pre penala koji je skinuo!

Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Švajcarsku rezultatom 2:0 u meču Lige nacija, a jedan od heroja trijumfa bio je golman Predrag Rajković. Beležio je fenomenalne odbrane, skinuo je i penal, a posle meča nije krio zadovoljstvo.

- Mislim da je bila bolja protiv Španije. Ali opet, ne bih pričao o sebi, nego o timu. Bili smo borbeni i požrtvovani po ovom teškom terenu. Zaslužili smo tri boda. Svaka pobeda nam znači, dugi nismo dali gol. Znači nam ovo za nastavak Lige nacija i kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u martu. Očekujem dobre Špance sledeći meč, oni ništa neće menjati. Mi samo treba da odmorimo i pružimo partiju kao i danas i kao protiv Španije na Marakani - rekao je Rajković, pa se posvetio i čarkama s Granitom Džakom pre jedanaesterca za Švajcarsku:

- To su neke normalne čarke, ništa specijalno nisam uradio. Kao što oni skaču, tako sam i ja probao. Znamo Martineza Argentinca koji to radi i na višem nivou nego ja. To su fudbalski trikovi. Uvek idem na intuiciju, ali i radim analize pred svaku utakmicu. Ali prvo intuicija.

 Nije se Rajković iznenadio što Džaka nije izveo penal, već je to uradio Embolo.

- Nisam ga imao u analizi i zato ga nisam ni očekivao. Koncentrisan sam loptu, ali ne na igrača.

Za kraj, dotakao se i publike.

- Lepo je kad se tako nešto čuje, ali akcenat je na celoj ekipi. Oni su bili odlični, ja sam imao samo taj penal. Drago mi je što su nas bodrili svih 90 minuta. Marakana i Leskovac je razlika što je ovde bliže i kompaktnije. Svi igrači vole kad je dobra atmosfera. Kad je blizu terena onda se pravi bolja atmosfera - zaključio je Predrag Rajković.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Džaka se pozdravlja sa srpskim fudbalerima, grli sa Rajkovicem  Kurir