Nedeljni horoskop od 13. do 19. oktobra: Ribama kolege rade iza leđa, a evo ko se vraća staroj ljubavi

Osoba suprotnog pola pobuđivaće pažnju Ovna. Ako vam je stalo da ostvarite svoje namere, ljubavni razgovor obavite sada jer od 18.10. imate Venerinu podršku.

Shuterstock

Vodolijama predstoje čarobni susreti. Rado će se odazivati na brojne pozive i uživati u društvu odabranih ljudi. Neki će se i strastveno zaljubiti, možda u osobu koja je često prisutna u njihovom društvu.

Ovan

Profimedia 

Posao: Sadašnja situacija ograničava vaše sposobnosti pa biste mogli da se povučete u sebe i okrenete unutrašnjim vrednostima. U ono što želite da ostvarite morate da uložite dosta truda da bi se isplatilo.

Ljubav: Osoba suprotnog pola pobuđivaće vašu pažnju. Ako vam je stalo da ostvarite svoje namere, ljubavni razgovor obavite sada jer od 18.10. imate Venerinu podršku. Ta planeta će vam pomoći da brže uplovite u novu ljubavnu vezu. I brakovi postaju stabilniji.

Zdravlje: Biće bitno kako živite, čime se hranite i koliko brinete o sebi. Vodite računa o pravilnoj ishrani, izbegavajte masnoće životinjskog porekla i šećer i so. Što više se odmarajte.

Najbolji dan: 16. oktobar

Najlošiji dan: 14. oktobar

Bik

Profimedia 

Posao: Nove poslovne prilike probudiće vaše ambicije. Napredovanje je moguće, samo vas ne sme zaplašiti težina poslovnih zadataka koji će se naći pred vama. Pazite na odnose s autoritetima koji bi mogli da postanu napeti.

Ljubav: Slobodni će se zaljubiti i prepustiti zagrljajima ne razmišljajući o budućnosti. Bićete spremni da menjate sebe, kako biste se što bolje prilagodili očekivanjima vaše simpatije. Ako ste u braku, partner će biti mnogo nežniji i pažljiviji prema vama.

Zdravlje: Nedelja je odlična za odvikavanje od loših navika, kao i za sve tretmane lepote. Bićete odgovorniji prema svom zdravlju, pa ćete češće posećivati stomatologa ili lekara kako biste sanirali tegobe.

Najbolji dan: 18. oktobar

Najlošiji dan: 13. oktobar

Blizanci

Profimedia 

Posao: Odnosi s drugim ljudima zahtevaće prilagođavanje. Preuzećete nove obaveze i odgovornije se postavljati u važnim situacijama. Neke očekuju poslovne promene, pa i promena radnog mesta. Nezaposleni bi mogli da dobiju novi posao.

Ljubav: Osećaj praznine u emotivnom odnosu nemojte shvatiti alarmantno. Neće se raditi o manjku ljubavi s vaše ili partnerove strane, nego o prilagođavanju i prihvatanju karakternih razlika. Razmišljaćete o preseljenju ili većem stambenom zahvatu.

Zdravlje: Vladavina Vage garancija je vašeg dobrog zdravlja. I sami ćete tome doprineti pa će se mnogi pripadnici vašeg znaka intenzivnije baviti sportom, biti energični i odlično raspoloženi.

Najbolji dan: 13. oktobar

Najlošiji dan: 15. oktobar

Rak

Profimedia 

Posao: Poboljšaće vaš odnos sa autoritetima, a neki poslovni projekti za koje ste mislili da su propali ugledaće svetlo dana. Čak će i ljudi koji su vas omalovažavali postati pristupačniji prema vama, nudeći vam saradnju.

Ljubav: Ne zahtevajte previše od svog ljubavnog odnosa. Čuvajte ono što imate jer je kriza prolazna. Više razgovarajte s partnerom i unesite svežinu i promenu u svoj život, bilo kroz putovanja ili češća druženja s prijateljima i rodbinom.

Zdravlje: Ako ste rođeni u junu, pripazite na svoje hronične tegobe i ne lečite se na svoju ruku. I julski Rakovi su u
nepovoljnom periodu koje će najviše osetiti po smanjenoj koncentraciji i umoru.

Najbolji dan: 14. oktobar

Najlošiji dan: 17. oktobar

Lav

Profimedia 

Posao: Planete će vas prisiliti na rešavanje nekih situacija iz prošlosti, koji će vam rasvetliti vaš sadašnji ili budući status
u radnom okruženju. Nadređeni će pratiti vaš rad, a računajte i na njihovu pomoć.

Ljubav: Od 18.10. idealno je vreme za zabavu. Živećete intenzivno i unositi razigranost u svoju intimu. Bićete inicijator uzbudljivih ljubavnih susreta, a da pritom nećete izgubiti ništa od svoje urođene privlačnosti i šarma. Moguć je susret sa starom ljubavi.

Zdravlje: Učinite nešto dobro za sebe, neku sitnicu koja će vas usrećiti. Bavljenje sportom ili obnova garderobe uticaće na porast vašeg samopouzdanja. Pripazite se u saobraćaju, ne vozite prebrzo.

Najbolji dan: 16. oktobar

Najlošiji dan: 19. oktobar

Devica

Profimedia 

Posao: Planete postaju vaši saveznici u poslovnim akcijama i njihov blagotvoran uticaj osećaćete idućih nedelja. Osetićete jak poriv za širenjem znanja i razmišljati da nastavite da prekinete fakultet i slično.

Ljubav: Prijateljstvo i naročit osećaj bliskosti biće ono čemu ćete težiti. Vaša ljubavna filozofija i potrebe kretaće se duhovnim, a ne telesnim vodama. Ako ne osetite vibracije takvog tipa, ni očita fizička privlačnost neće vam mnogo značiti.

Zdravlje: Vaše zdravlje će se bitno popraviti. Iako se taj oporavak neće dogoditi preko noći, nedelje koje dolaze uveriće vas da vam se energija i raspoloženje vraćaju. Odlični su dani za intenzivnije vežbanje.

Najbolji dan: 18. oktobar

Najlošiji dan: 15. oktobar

Vaga

Profimedia 

Posao: Dolazi vreme da zaboravite na odricanja i nepravde, kao i na razdoblje skromnih poslovnih rezultata. Sada je vreme za nove pobede jer gotovo sve vam polazi za rukom. Mogli biste i da napredujete.

Ljubav: Ako je vaša veza u proteklim nedeljama bila puna svađa, od 18.10. dolazi smirenje. Više ćete analizirati vaše karaktere i vagati izgovorene reči, što će vašem odnosu dati novu dimenziju i podsticaj. Ne dozvolite roditeljima prevelik uticaj na vas dvoje.

Zdravlje: Ako ste rođeni u septembru, nepovoljan Marsov uticaj mogao bi da vas izlaže pojačanim iscrpljenjima, stresu i upalnim
procesima. Najbolje će se osećati oktobarske Vage koje će biti raspoložene i energične.

Najbolji dan: 13. oktobar

Najlošiji dan: 17. oktobar

Škorpija

Profimedia 

Posao: Merkur je i dalje u vašem znaku pa ćete lakše ostvarivati svoje planove. Bićete puni novih ideja, a motivisanost
pozitivnim prekretima dovešće vas do jedne uspešne poslovne saradnje.

Ljubav: Ljubomora i potreba za potčinjavanjem neće biti dobra za vaš odnos pa nastojte da promenite svoje ponašanje, budite vedriji i pažljiviji prema partneru. Samci će se s nekim pogledavati i merkati – osećaćete prema drugoj strani veliku strast.

Zdravlje: Dobar Marsov uticaj biće zaslužan za vaše dobro zdravlje i odličnu formu. Eventualno mogu da mučite nesanica ili nervoza, ali tome doskočite opuštajućim tehnikama ili meditacijama.

Najbolji dan: 14. oktobar

Najlošiji dan: 18. oktobar

Strelac

Profimedia 

Posao: Osetićete umor i frustraciju zbog napetih međuljudskih odnosa. Smanjite svoje prohteve i kriterijume jer nadređeni
neće imati sluha za vas. Pojačajte pažnju u radu s brojkama i novcem.

Ljubav: Ohrabreni zavodljivom Venerom u vašem znaku od 18.10. imaćete velika očekivanja od voljene osobe. Novi događaji i ljubavna dinamika predstavljaće pozitivnu prekretnicu u vašem zajedničkom odnosu, pa ćete se još više zbližiti. Samci, nova ljubav čeka na vas.

Zdravlje: Zbog nepovoljnog Merkura moguće su prehlade i kijavice, ali i respiratorne tegobe. Oblačite se prema vremenskim prilikama, a imunitet ojačajte uzimanjem većih količina svežeg voća.

Najbolji dan: 16. oktobar

Najlošiji dan: 15. oktobar

Jarac

Profimedia 

Posao: U sjajnom ste periodu koje vam omogućava da izrazite sve svoje talente i potencijale. Mnoge kolege će se oslanjati na vašu pomoć, a sjajnim poslovnim idejama oduševićete nadređene.

Ljubav: Imaćete zanimljivo iskustvo s bivšom ljubavi, a obnovićete situacije iz prošlosti i to prilično nepromišljeno. Bićete skloni tajnim ljubavnim radnjama, odnosno činićete nešto što ćete kriti od okoline. Mogli biste da se upustite u neverstvo.

Zdravlje: Osetićete navalu energije, ali će s njom rasti i izloženost stresu. Zbog nekih tegoba mogli biste da idete ka lekaru,
a nije isključena ni vaša briga za bolesnog člana porodice.

Najbolji dan: 19. oktobar

Najlošiji dan: 17. oktobar

Vodolija

Profimedia 

Posao: Računajte na zastoje i otežan pristup vama bitnim ljudima i stvarima. Bitno je da budete mudri i strpljivi jer ovo vreme, koliko god stresno bilo, nekima od vas donosi priliku za napredovanje.

Ljubav: Samci, predstoje vam čarobni susreti. Rado ćete se odazivati na brojne pozive i uživati u društvu odabranih ljudi. Neki će se i strastveno zaljubiti, možda u osobu koja je često prisutna u vašem društvu, ali je dosad niste primećivali.

Zdravlje: Vaše zdravlje se naglo poboljšava, pa ćete imati više volje i energije da aktivno učestvujete u životu. Ništa vam neće teško pasti, a ni poslovni i porodični napori neće vas moći umoriti. Bavite se jogom, meditacijom.

Najbolji dan: 13. oktobar

Najlošiji dan: 18. oktobar

Ribe

Profimedia 

Posao: Otvaraju vam se nove mogućnosti na planu zarada, štednje ili ulaganja novca. Rešićete dugoročne probleme koje ste vukli unazad nekoliko meseci. No na radnom mestu budite oprezni – neko vam nešto radi iza leđa!

Ljubav: Venera u Strelcu mogla bi da vam donese pojavu sumnji u partnerovu iskrenost. Iz nekog razloga imaćete potrebu da postavljate brojna pitanja provere, a takve sumnje mogle bi biti upućene i vama, dakle ljubomora bi mogla da se pojavi i kod druge strane.

Zdravlje: I dalje imate zaštitu Marsa u Raku pa se ne možete požaliti da vam nedostaje energije. Možete podneti velike psihofizičke napore, a da se pritom naročito ne umorite. Odlično je vreme da vežbanjem skinete kilograme.

Najbolji dan: 14. oktobar

Najlošiji dan: 13. oktobar

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Pozitivne i negative strane Bikova, Devica i Jarčeva  TikTok/tohpazzz