Sin slavne pevačice nekada je bio prelepa devojka: Danas izgleda neverovatno, majka zbog njega htela da se odrekne svetske karijere

Proces tranzicije završio se 2012. godine, kada se podvrgnuo operaciji promene pola i zakonski promenio ime.

Nathanael Jones / Pacific coast news / Profimedia

Kada je ćerka pevačice Šer objavila da želi da postane muškarac, pevačica je dugo krivila sebe smatrajući da je više pažnje trebalo da posveti ćerki nego karijeri. U jednom trenutku je čak pomislila da uopšte ne zaslužuje da bude majka i zažalila što ranije nije odustala od osvajanja šoubiznisa.

VALERIE MACON / AFP / Profimedia 

Šer je rekla da je verovatno trebalo da prestane s turnejama i "ostane kod kuće, peče kolače i više razgovara s Česiti". Česiti, a kasnije Čez, prvo je otkrio da je homoseksualac, a zatim rekao da je transrodan, dok je 2009. započeo proces prelaska u muškarca.

Paul Harris / Pacific coast news / Profimedia  Čez Bono pre nego što je postao muškarac

Proces tranzicije završio se 2012. godine, kada se podvrgnuo operaciji promene pola i zakonski promenio ime. U intervjuu s Oprom Vinfri, Čez je istakao kako njegov život pre tranzicije nije bio lak, te da se uvek osećao zarobljenim u svom telu.

Profimedia 

"Odmalena sam se osećao kao dečak, a kad sam ušao u pubertet i dobio obline, to me užasavalo. Osećao sam se kao da me sopstveno telo izdaje, jer je radilo sve suprotno od onoga što sam ja osećao. Život pre tranzicije bio je stvarno težak", rekao je, prenosi Stil.

Čez je uz pomoć operacije i hormonske terapije uspeo da postane muškarac, a uprkos velikom problemu s viškom kilograma, zadovoljan je svojim telom.

Profimedia 

Šer dugi niz godina podržava LGBT zajednicu, ali je u početku teško prihvatala promenu svog sina. "Čula sam njegov stari glas na telefonskoj sekretarici i to me jako pogodilo. Ubrzo sam shvatila da ga nisam izgubila, samo je bio u drugom obliku", rekla je jednom prilikom za CNN.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

"ONI KAŽU: MI NOSIMO SUKNJICE, A PRAVI MUŠKARCI TO NE RADE!" LGBT aktivista otvoreno izneo stav o nebinarnim osobama!  kurir televizija