"TREBALO JE DA PREĐEM U ZVEZDU" Reprezentativac Srbije otvoreno progovorio o propalom transferu: Nisam znao do pre nekoliko dana!

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaš Olimpijakosa i reprezentativac Srbije, Filip Petrušev, otkrio je da je letos bio na korak od povratka u redove Crvene zvezde.

Nakon sjajnih partija u dresu reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, spekulisalo se da bi Petrušev mogao da nastavi karijeru u klubu sa Malog Kalemegdana.

Navodno, Zvezda i Olimpijakos bili su blizu dogovora, ali nakon povreda Nikole Milutinova i Mustafe Fala, Atinjani su odlučili da zadrže srpskog centra.

U razgovoru za grčku "Novu" Petrušev je priznao da je mislio da će ove sezone nositi dres Zvezde.

"Leto je bilo sjajno, osvojio sam bronzanu medalju na Igrama, ali narednih mesec, sve do pre nekoliko dana, nisam znao kakva će biti moja situacija, da li ću otići u Crvenu zvezdu, gde bih mogao više da igram i nastavim nakon Olimpijskih igara, gde sam imao 20-30 minuta po utakmici", rekao je Filip.

Ipak, nije razočaran što je ostao u Pireju.

"Volim Olimpijakos, navijače, grad, sve. Trebalo je da odem, ali sada sam tu. Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desio. Razumem, profesionalac sam i moram da stojim iza svojih reči", kaže Petrušev.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Džaka se pozdravlja sa srpskim fudbalerima, grli sa Rajkovicem  Kurir