Ćerka Voje Brajovića sinu dala najneobičnije biblijsko ime: Nije ga ona izabrala, kad ga je prvi put čula, glumica se začudila, a evo koje mu je značenje

Ovom zamotuljku je Ines još dok je bio zrno graška odabrala ime. Ne znajući ni je li muško ili žensko, ona je poželela brata, koji se zove ARON.

Privatna Arhiva

Glumica Iskra Brajović se pre dva porodila i na svet donela dečaka. Ona i njen suprug Siniša imaju već ćerku Iskru, koja je odabrala neobično ime za brata Aron.

Marina Lopičić, Privatna Arhiva, Puž  Deda Voja, mala Iskra kao glumica i ponosna majka Iskra

Kako su odlučili da nasledniku daju baš ovo ime, glumica je otkrila na Instagramu.

- Ovom zamotuljku je Ines još dok je bio zrno graška odabrala ime. Ne znajući ni je li muško ili žensko, ona je poželela brata, koji se zove ARON.

Pritnscreen/Instagram 

 - Zašto Aron?

- Zato što je to Mojsijev brat, učili smo iz veronauke, i znam iz filma Princ Egipta.

- Dooobro... 

 Međutim, daljim istraživanjem, zavolela sam to ime, divnog značenja jer verujem da nam ime umnogome odredi ko smo i kojim ćemo putem poći u životu.

Od ovog malog Arona se ne očekuje da otvara mora i bude vođa naroda, dovoljno je čudo on sam po sebi - napisala je glumica i naslednica Voje Brajovića na svojim društvenim mrežama.

Bonus video

This browser does not support the video element.

DRAGI GLEDAOCI, JA SAM ŠKOLOVANA! Iskra Brajović IZREVOLTIRANA! Jednom rečenicom ZAPUŠILA usta HEJTERIMA (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija