"Taj peron 11 mnogo znači u mom životu" Dobro poznati glumac podelio emotivnu priču o prvom dolasku u Beograd: Švercovali smo se u vozu, nije bilo para za kartu

" Peron 11 mnogo znači u mom životu. Sa ove tačke sam 25 godina išao na posao, Zvečan, Kosovska Mitrovica, Gračanica, jer je moje matično pozorište udaljeno odavde nekih 400 kilometara"

Kurir Televizija

U današnjem izdanju emisije "Stars Specijal", voditelji emisije Goran Jovanović, Ivan Kleut, Milica Stanimirović i Ivan Gajić pripremili su ekskluzivan intervju sa dobro poznatim licem televizije, Brankom Babovićem, bolje poznatijim po svojoj ulozi Đure Palice.

Glumac je za Kurir televiziju ispričao svoje uspomene na vreme kada se prvi put doselio u Beograd, a ovom prilikom je sa voditeljem Ivanom Gajićem razgovarao na staroj autobuskoj stanici. 

Kurir Televizija 

- Peron 11 mnogo znači u mom životu. Sa ove tačke sam 25 godina išao na posao, Zvečan, Kosovska Mitrovica, Gračanica, jer je moje matično pozorište udaljeno odavde nekih 400 kilometara. Sada kada sam stao ovde malo su proradile emocije - rekao je Babović.

Glumac je onda ispričao i kako je došlo do njegovih najranijih poseta srpskoj prestonici:

This browser does not support the video element.

Branko Babović o svom doseljenju u Beograd  Kurir televizija

- Moji dolasci u Beograd su vezani za moju ranu mladost. Uvek smo mi iz Crne Gore imali porodicu u Beogradu, a ti dolasci su bili da bi se videla porodica. Kada sam bio gimnazijalac obožavao sam da dolazim na pozorišne predstave direktno iz Nikšića. Švercovali smo se, naravno, jer nije bilo puno novca, pa bežimo kada naiđe kondukter.

On je objasnio i da iako nije bilo lako sagraditi karijeru u novom gradu zajedno sa ženom i decom, ono što mu je pomoglo da uspe je to što nikada nije klonuo duhom:

- U to vreme dođeš u Beograd sa ženom i decom i onda ti je najlepša muka brinuti o toj deci, bez igde ičega. Nikada nisam klonuo duhom. 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam  kurir televizija