"Misle da sam arogantan i nepristupačan" Svetozar Cvetković otkrio kada je prvi put video Cecu Bojković na sceni: To je neponovljivo

" Za mene kažu da sam arogantan, teško pristupačan, arogantan, dok smo Milan i ja ušli u priču poverenja bilo je potrebno mnogo vremena"

Kurir Televizija

U današnjem izdanju emisije "Pusti Brigu" koju na Kurir televiziji vode Ljiljana Stanišić i Dejan Šutanovac, gosti su bili čuvena glumica Svetlana Ceca Bojković, glumac Svetozar Cvetković, kao i mladi glumac koji osvaja svet, Milan Marić.

Cvetković se prvo osvrnuo na svoju saradnju sa ostalim gostima, a otkrio je i da "strepi" od Cecinog neodobravajućeg pogleda.

Kurir Televizija 

- Uvek osećam odgovornost pred Cecom, zato što sam ja došao u pozorište kada je ona već bila tu i ona postavila neke reference. Nisam odgovoran samo što se tiče uloga, već i kada kažem nešto ja gledam krajičkom oka kako će onda da reaguje. Ako me pogleda ispod oka, to nije tako jendostavno. Milan je bio dete kada je počinjao - rekao je Cvetković.

Milan je istakao svoje veliko poštovanje za svog starijeg kolegu:

Kurir Televizija 

- Kada bih mogao da biram tu svoju glumačku porodicu, onda je Svetozar Cvetković meni glumački otac. Ja sam bio na fakultetu kada smo radili predstavu. To je prvi glumac sa kojim sam radio kog volim i koga moram da poštujem, njegovu karijeru, rad i talentar. Cvele je dobar pedagog i tačno zna meru kojom da ti kaže da sa svojim iskustvom pokrije tvoje neiskustvo, a da te ne poremeti.

Na pitanje kako gleda na mlađe generacije koje tek počinju svoje glumačke karijere, Milan je rekao da ima veliku potrebu da ih zaštiti i usmeri, pa je i objasnio zašto je to tako.

Kurir Televizija 

- Ja imam razumevanje, naučio sam i volim mladalački bunt, haos i taj nalet energije. Ideja da kada izađemo aa akademje mi ćemo da promenimo i pozorište, i filim, i serije, i čitava industrija je samo nas čekala, meni je to užasno simpatično - priznao je mladi glumac.

Bojković je na svoj lični način opisala šta bavljenje glumom znači za jedno gpojedinca:

- Sve uloge koje radim su deo mene, ne bih ih izdvajala. Ima različitih karatkera, zato je gluma fenomenlana disciplina, jer vas izaziva da otvorite raznorazne fioke koje postoje u vama, a koje recimo niste svesni ako se ne bavite glumom.

This browser does not support the video element.

Svetozar Cvetković o danu kada je prvi put video Cecu Bojković na sceni  Kurir televizija

Cvetozar Cvetković je otkrio da iako publika o njemu ima divnu sliku, njegovim kolegama ponekad treba određeno vreme kako bi ga zavoleli:

- Za mene kažu da sam arogantan, teško pristupačan, arogantan, dok smo Milan i ja ušli u priču poverenja bilo je potrebno mnogo vremena. U glumi ne postoje generacije, svi smo jedni sa drugima "na ti", uz veliko poštovanje svega onoga šta je neko pre nas ili posle nas uradio.

Glumac je ispričao i priču o danu kada je prvi put vieo Cecu Bojković na sceni.

- Ja se strašno sećam kada sam prvi put gledao Cecu Bojković. Kada ona uđe na scenu, ne kao glumac ili glumica, nego duh koji je potpuno drugačiji i vi kao gledalac živite od tog duha koji vam se prezentira, to ne može da se ponovi - rekao je Cvele.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

GLUMAC MORA NA STROGU DIJETU ZBOG ULOGE On je dobar prijatelj Svetozara Cvetkovića koji otrkiva: JEDNOM ZAMALO DA SE POTUČEMO  Kuriri televizija