JELENA TOMAŠEVIĆ DALA SUD O PEVANJU SVOG MUŽA GLUMCA: „Ne bih volela da previše to mešamo“ Pevačica iskreno o karijeri i životu sa Ivanom Bosiljčićem

Veliku pažnju izazvao je Jelenin zajednički koncert sa suprugom Ivanom Bosiljčićem

BOJAN PETROVIĆ/ MTS DVORANA PROMO

Pevačica Jelena Tomašević skoro tri decenije je na muzičkoj sceni, a naredne godine biće 20 godina od kad je pesmom "Jutro" pobedila na Beoviziji. 

Jelena je sada govorila o planovima.

Printscreen 

- Planiram krajem marta koncert u Sava centu, a uskoro ću i zvanično najaviti koji je to datum. Slaviću 20 godina od pesme „Jutro“ kojom sam 2005. godine pobedila na „Beoviziji“. Nekako sam rešila da obeležim taj datum, iako imam više od 20 godina karijere, jer mi je od „Jutra“ sve krenulo jednom lepom uzlaznom putanjom. Nedavno sam se vratila sa „Ohrid festa“ gde sam dobila nagradu za tu numeru kao pemsu za sva vremena. Nekako mi je sve lepo zaokruženo, kao i novi album „Iskrena“ koji je izašao pre par meseci – ispričala je Jelena.

- I kao dete sam volela da se bavim pevanjem i nekako sam se trudila da pratim sebe. Pevala sam kvalitetne pesme, ono što se meni dopada i imala dosta koncerata, od hala do trgova ali i pozorišnih dvorana, kao i dosta putovanja. Ovaj posao nosi mnogo lepog sa sobom, nosi istina i neke ružne detalje kao i kod svakog posla, ali kad se sve sumira to je to. Zadovoljna sam i zahvalna publici što je uz mene svih ovih godina, jer da nije njih, ne znam da li bi sve to imalo smisla. Naravno da moramo da pevamo zbog sebe, ali kad je tu publika koja to prepozna, podrži i bude tu godinama, mislim da je to ono što nema cenu – naglasila je pevačica.

Veliku pažnju izazvao je Jelenin zajednički koncert sa suprugom Ivanom Bosiljčićem, a pevačica je sada otkrila da li bi takav spektakl pun pozitivne energije mogao uskoro da se ponovi.

Printscreen 

- Mislim da je to ono što publika priželjkuje evo već godinama, a mi im nismo dali. Bilo je jednom samo, na „Banjaluka festu“ sa Simfonijskim orkestorm iz Banja Luke, i to je stvarno bilo nekako veličnstveno. Ta scena, ambijent, moj i Ivanov deo koncerta, pa smo zajedno pevali nekoliko vanvremenskih dueta. To je ljudima bilo za pamćenje. Volela bih da se to ponovi u Beogradu i većim gradovima u regionu, ali otom-potom. Da to bude retko i u specijlanim prilikama, jer on ima svoju karijeru, ja svoju. Ne bih volela da previše to mešamo, već da to budu zaista neki posebni momenti – rekla je Jelena.

Jelena je otkrila i da li Ivana, s obzirom da on upsešno priređuje svoje muzičko-poetske večeri u kojima nastupa kao solista, možda može da nazove kolegom pevačem.

- Životni kolega (smeh). Naravno, on je zaista, ne zato što je moj suprug, vrhunski umetnik u svakom smislu. Osim što izuzetno glumi on odlično i pleše i odlično peva tako da je jedan kompletan umetnik – istakla je Jelena za Grand. 

 Bonus video: 

This browser does not support the video element.

Svetlana Ceca Bojković odgovorila na staro pitanje: Da li glumci žive za auplauz?  Kurir televizija