KUKAJU NA LESKOVAC, A NE SMETA IM ORANICA U ŽENEVI! Švajcarci posle poraza od Srbije ispali veliki licemeri - da li vas je bar malo sramota?!

Švajcarci ispali veliki licemeri

Kurir

Fudbaleri Srbije savladali  su Švajcarsku u Leskovcu rezultatom 2:0 u utakmici 3. kola A4 grupe Lige nacija.

Švajcarci nisu umeli da dostojanstveno prihvate poraz od boljeg rivala već su izgovor našli u lošem terenu na stadionu u Leskovcu.

"Ne želim da ovo koristim kao izgovor, ali očito nije lako igrati po onakvom terenu. To je jedan od najgorih terena na kojima sam u životu igrao. Svakako, moramo bolje da igramo, igrali smo dobro samo u prvih 20 minuta. Posle smo izgubili energiju. Moramo videti šta je bio problem, gde smo grešili. Ovo danas što smo uradili jednostavno nije bilo dovoljno", rekao Manuel Akanđi, defanzivac Mančester sitija.

"Počeli smo dobro. Teren je bio vrlo loš. Pokušali smo da igramo međutim zatvorili su Džaku. Nismo uspeli da se prilagodimo. Definitivno, loša utakmica za nas. Prevazići ćemo ovaj poraz brzo. Nismo bili dominantni sa loptom kao obično. Oni su odigrali dobar meč", nadovaezao se golman Gregor Kobel.

Printskrin 

Nije sporno da teren u Leskovcu nije bio na zadovoljavajućem nivou i da  treba mnogo bolje da se održava, ali ono što bode oči je da je Švajcarska pre samo mesec dana ugostila Španiju na sličnom ako ne i gorem terenu.

Utakmica je odigrana 8. septembra na stadionu u Ženevi i završena je pobedom aktuelnog prvaka Evrope 1:4.

Švajcarcima tada ništa nije smetalo.

Prilično licemerno.

Kurir sport