DESINGERICA NA TELEVIZIJI PRVI PUT NAKON TUČE I SKANDALA: Bilo ih je petoro na mene, bio sam miran i staložen

Pojavio se pred kamerama

Pink tv printscreen

Dragomir Despić Desingerica je 2. oktobra u popodnevnim časovima učestvovao u tuči sa nekoliko ljudi.

Kako nezvanično saznaju mediji iz izvora bliskog istrazi, stariji čovek D.R. kojeg je navodno reper pretukao je pozvao policiju.

- Ništa nije, neko je snimio nešto što je normalni i sastavni deo života. To su neke čarkice ljudske, ne bi bilo dobro da nema takvih stvari, čovek bi se onda osećao kao da ne živi, da nema toga - rekao je Desingerica i dodao:

- Bilo je petoro ljudi na mene, ja sam miran i staložen. Nikad ne tražim probleme, ali kad me neko čačne, onda sam katastrofa. Oni su se okliznuli gde ne treba. Prijavili su me, ali na kraju će ispasti da će sami sebe prijaviti i tužiti. Sve je na mojoj strani, ja sam šampion. Ne prihvatam poraz - poručio je Desingerica pred kamerama "Premijera Vikend Specijala"

Podsetimo, nakon tuče, Desinger je izneo svoju verziju priče: 

- Naslov treba da bude: "Napali su Desingericu, koji je branio ženu!" Udarili su Nevenu i raskrvarili joj usnu. Gledao sam da "nabodem" sina, starijeg čoveka nisam pipnuo. Visok je i može da se bije sa mnom. Kada mu je sin pobegao ni tada ga nisam udario. Posle su došle komšije. Ja sam tu napadnut, prvi sam guran i udaran - ispričao je Desingerica za Informer.

This browser does not support the video element.

Svetozar Cvetković o danu kada je prvi put video Cecu Bojković na sceni  Kurir televizija