Baka se popela na sto i počela da đuska, podigla je ceo kafić na noge: Kao na rejvu, samo još bolje ovakav provod još niste videli (VIDEO)

Da su godine samo broj, pokazala je jedna penzionerka koja je napravila feštu usred jednog lokala u Turskoj.

Jam Press / Jam Press / Profimedia

Penzionerski dani nekada mogu biti veoma zabavni, zavisi kako nosite godine koje vam pišu u krštenici. Neki se u poznim godinama totalno prepuste i čekaju da im dođe poslednji dan, a neki žive maksimalno energično kao u mladosti. 

Jam Press / Jam Press / Profimedia 

Jedna starija žena postala je viralna dok je plesala na stolu u baru. Bakine ludosti su snimljene kamerom, sa preko 45 miliona pregleda do sada. Na snimku se vidi kako penzionerka mrda kukovima i ramenima sa velikim osmehom na licu.

Ostali posetioci u baru totalno su pali u trans, viču i zvižde amaterskoj plesačici. Čini se da baka pleše uz remiks pesme „Band4Band“ Central Cee i Lil Babi u restoranu u Marmarisu, Turska.

Ljudi na mreži su takođe podivljali zbog bakinih poteza. Snimak je dobio 4,5 miliona lajkova i preko 49.000 komentara.

I"mam 60 godina i još uvek mislim da sam 20-godišnjak kada izađem na podijum. Starost je samo broj. Idi devojko“, napisala je Ketrin ispod snima, na šta se nadovezao drugi korisnik ", "U penziji, ali ne i umorna", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod snimka ove vesele bake.

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija  Kurir televizija