Novi album porodičnog benda "Infuzija": Rajko i sinovi praše pravi i čvrsti rokenrol!

Grupa je nastala 2016. godine u Bratuncu (BiH) kada su Rajkovi sinovi imali samo 13, odnosno 9 godina.

Privatna Arhiva

Drugi album rok grupe "Infuzija" pod nazivom "Ćutiš?" u izdanju izdavačke kuće Fidbox dostupan je u formatu CD-a i na svim relevantnim digitalnim platformama za distribuciju muzike.

U pitanju je porodični bend koji čine otac Rajko Ostojić (45) - bas gitara, vokal i njegova dva sina. Mirko (21) gitara i vokal i Đorde (17) bubnjevi, klavijature i vokal. Grupa je nastala 2016. godine u Bratuncu (BiH) kada su Rajkovi sinovi imali samo 13, odnosno 9 godina.

Privatna Arhiva 

Proteklih osam godina imali su veliki broj sjajnih klupskih i nastupa na otvorenom prostoru u čitavom regionu, a najviše u Bosni i Hercegovini. Beogradsku publiku oduševili su krajem prošle godine u prepunoj sali "Amerikana" Doma omladine kada su nastupili kao gosti na koncertu legendarne riječke grupe "Fit".

Privatna Arhiva 

Prošle godine za Fidbox su objavili svoj album prvenac "Pravda, ti i ja" koji je naišao na odlican prijem kod svih ljubitelja pravog, čvrstog rokenrola, kao i kod poznatih rok kritičara. Na novom albumu nalazi se dvanaest pesama, snimljen je u studiju "Music Box" u Bratuncu, a mastering je uraden u studiju "Alpha" u Novom Sadu. Producent albuma je Mirko Ostojić. Muziku i aranžmane za sve pesme potpisuju svi clanovi benda, sve tekstove napisao je Rajko Ostojić. Vizuelni dizajn omota albuma delo je najmlađeg člana benda Đorđa Ostojića. Na YouTube kanalu Fidbox official dostupan i prvi video spot sa novog CD-a Infuzije, snimljen za pesmu koja otvara album - "Mene ne nerviraj".

(Kurir.rs/M.J)