Hirurg otkrio šta je sve operisao Sajmon Kauel kako bi se podmladio: Muzički mogul promenio izgled iz korena

Poslednjih godina, Sajmonov izgled je postao tema za razgovor kao i njegove hit TV emisije - sa fanovima koji komentarišu njegovu radikalnu transformaciju

Profimedia

Vrhunski hirurg je ocenio lice Sajmona Kauela koji se stalno menja nakon što je muzički mogul u ponedeljak napunio 65 godina.

Poslednjih godina, Sajmonov izgled je postao tema za razgovor kao i njegove hit TV emisije - sa fanovima koji komentarišu njegovu radikalnu transformaciju. Tokom 2019. godine Sajmon je priznao da je imao 'face lift 21. veka' i 'previše botoksa' pre svog 60. rođendana.

Profimedia 

Profesor Ulas Raghavan, poznati estetski hirurg u Pall Mall Medical, izneo je svoje viđenje Sajmonovog lika koji prkosi godinama.

Osamdesetih godina prošlog veka, Kauel je bio daleko od uglađenog TV mogula koji se danas prepoznaje. Radeći iza kulisa u muzičkoj industriji, imao je mladalački, prirodan izgled sa punijim licem, neuređenom kosom i sopstvenim zubima.

Do ranih 2000-ih, kada su ga pop Idol i American Idol katapultirali do slave, njegov stil se izoštrio. Sajmon je bio poznat po svojoj ležernoj garderobi crnih majica i farmerki, ali njegovo lice je i dalje pokazivalo obeležja prirodnog starenja, sa suptilnim linijama i mekšom linijom vilice. Brzo napred u 2010. i njegov izgled je počeo dramatično da se menja. Sajmonovo lice izgledalo je više izvajano, sa punijim obrazima i glatkijim čelom.

Ova transformacija je izazvala talas spekulacija o kozmetičkim intervencijama kojima je možda bio podvrgnut.

Profesor Raghavan sugeriše da je Simon mogao da se odluči za nekoliko procedura kako bi održao mladalački izgled.

„Iz onoga što smo videli tokom godina, Sajmon je možda dobio injekcije botoksa da bi izgladio bore na čelu i oko očiju“, rekao je profesor Raghavan za MailOnline.

"Puniji obrazi bi mogli da sugerišu dermalne filere za vraćanje volumena koji se prirodno smanjuje sa godinama. To bi njegovom licu dalo mladalački, punašniji izgled, suprotstavljajući se prirodnom udubljenju koje se javlja tokom vremena.'

Profesor Raghavan takođe spekuliše da je sudija Britain's Got Talent možda prošao dodatne kozmetičke procedure kako bi poboljšao svoj izgled.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Možda je imao zatezanje lica da zategne opuštenu kožu oko linije vilice, dajući mu definisaniji i izvajaniji izgled. Ne bih se iznenadio da je imao i lifting lica i vrata, kao i lifting obrva, koji bi mu podigao obrve i otvorio oči, dajući mu svežiji i budniji izgled. Blefaroplastika (operacija očnih kapaka) bi verovatno pomogla da se podmladi područje oko očiju, uklanjajući višak kože ili masnoće sa gornjih ili donjih kapaka. Ovo bi izgladilo svaku nadutost ili opuštenost i dodatno doprinelo mladalačkoj transformaciji koju smo videli kod Sajmona tokom godina.'

(Kurir.rs/M.J)