HAOS U MADRIDU! HEZONJA ŽESTOKO OPLEO PO SVOM TRENERU! Brutalno je udario na legendarnog stručnjaka: "Krenuo je sa izmenama i nikako nismo uspeli da..."

Starsport

Košarkaši Real Madrida nisu sjajno počeli novu sezonu - u Evroligi imaju skor 1-1, u ACB ligi 1-2.

Čak tri poraza na prvih pet mečeva u novoj sezoni upalili su alarme u glavnom gradu Španije, a da situacija nije sjajna govori i reakcija hrvatskog košarkaša Marija Hezonje. On je rešio da iskritikuje trenera nakon poraza od Bilbaa (83:79).

Hezonja je tokom leta produžio saradnju sa Madriđanima, ali za sada Real ne izgleda kao tim sa najvišim ambicijama - imaju mnogo problema na terenu, uloge nisu jasno podeljene, a čini se i da je odlaskom nekoliko iskusnijih igrača izgubljen delić identiteta. Novajlije se još nisu uklopile na pravi način, pa zbog toga trpi jedan od najboljih evropskih timova.

"Moraćemo dobro da se oznojimo ako želimo da osvojimo nešto ove sezone. Počeli smo dobro, ali je onda trener krenuo sa izmenama i nikako nismo uspeli da uđemo u ritam sa novim igračima", rekao je Mario Hezonja nakon još jednog poraza svog tima, očigledno izuzetno nezadovoljan podelom uloga i rezultatima na početku nove sezone.

This browser does not support the video element.

Mario Hezonja izjava  Mondo/Nemanaj Stanojčić