DOJUČERAŠNJI SARADNICI IZBACILI NOVAKA IZ TAKTA - NIJE IM OSTAO DUŽAN! Oglasili se izdajnici koje je Srbin isprozivao tokom finala sa Sinerom!

Wang Xiang / Xinhua News /Profimedia

Marko Paniki i Ulises Badio, dugogodišnji saradnici Novaka Đokovića koji su nedavno postali članovi tima Janika Sinera, oglasili su se na društvenim mrežama nakon finala Mastersa u Šangaju.

Siner je osvojio titulu u Šangaju, pošto je u velikom finalu savladao Novaka Đokovića rezultatom 2:0, a veliku pažnju na meču privukla je scena koja je viđena posle taj-brejka prvog seta.

Ljudi koji su godinama radili sa Novakom, kondicioni trener Paniki i fizioterapeut Badio prešli su u tabor Sinera i prvi put se našli nasuprot Novaka.

Tokom duela su burno proslavljali svaki Sinerov dobar potez, skakali su sa stolica i aplaudirali Italijanu. Burno su proslavili pobednički poen Sinera u završnici prvog seta, što se nimalo nije dopalo Novaku.

Dok je išao ka svojoj klupi Novak se okrenuo ka njima i sa ironičnim osmehom na licu prokomentarisao "Aplauz? OK".

Nakon meča, Paniki i Ulises su se oglasili na društvenim mrežama.

Ulises je objavio fotografiju sa Sinerom i ostavio kratku poruku: "Hvala, Šangaju", dok je njegov kolega iz tima bio nešto opširniji.

"Da li ste ikada videli takvu koncentraciju brojeva jedan u samo par kvadratnih metara u tenisu ili bilo kojem drugom sportu? Trojica iza i dvojica ispred. Okružen sam", napisao je Paniki u opisu fotografije na kojoj se iza njegovih leđa vide Rodžer Federer i Karlos Alkaraz.

Screenshot 

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Novak Đoković poslednji poen  MONDO/Dušan Ninković