Dok se Ristovski diči i luduje sa 39 godina mlađom izabranicom, ovako živi Danica nakon razvoda: Ne skida osmeh sa lica i ne haje za bivšeg

Danica se nakon razvoda braka, koji je trajao 42 godine, povukla iz javnosti, te je samo možemo videti u pozorištu ili na malim ekranima. A njen život je poprilično skroman za jednu javnu ličnost.

Damir Dervišagić, Instagram/anicalazicofficial

Glumački par Danica i Lazar Ristovski stavili su tačku na brak pre dve godine, nakon čega je u javnosti kao bomba odjeknula da je popularni umetnik ušao u vezu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić.

Damir Dervišagić, Instagram/anicalazicofficial 


Od tog momenta javnost neprekidno prati život novog, intrigantnog para, dok Danica živi povučenim životom.


Kako danas živi glumica?

Printscreen 


Danica se nakon razvoda braka, koji je trajao 42 godine, povukla iz javnosti, te je samo možemo videti u pozorištu i na malim ekranima u serijama u kojima glumi. Ona je nastavila da živi skromnim životom, te je često viđena i u gradskom prevozu.

Printscreen Instagram 


Takođe, dosta vremena provodi sa prijateljima, te je često možemo videti kako je sa kolegama na večeri ili da gostuje na brojnim festivalima u društvu mladih kolega.

Danica se i posvetila sportu, te smo u jednom momentu mogli da je vidimo sa bokserskim rukavicama u ringu. Jedno je sigurno, Danica ne skida osmeh sa lica i haje za razvod i bivšeg muža.

Printskrin/Instagram 


Scenarista Žarko Jokanović je jednom prilikom na mrežama objavio njenu fotografiju u ringu uz zanimljiv opis.


"Ne bih se ja sa njom z**ebavao. Moja Danče, legenda", napisao je Žarko.

Nenad Matović 


Nekoliko meseci nakon razvoda, Lazar je uplovio u novu romansu, i to sa dosta mlađom Anicom Lazić, u jednom momentu se spekulisalo i da je Danica izbačena iz serije "Drim Tim" kako bi uloga pripala Anici. Iz produkcije se nisu oglašavali na tu temu.

A nova izabranica Lazara Ristovskog ne krije koliko je zaljubljena, te često objavljuje zajedničke fotografije sa raznih destinacija.

(Kurir.rs/I.M.)