Pao Reddit: Korisnici širom sveta ne mogu da pristupe popularnom forumu

Korisnici iz različitih delova sveta počeli su da izveštavaju o problemima u ranim jutarnjim satima, a broj prijava je naglo porastao u poslednjih par sati.

Shutterstock

Danas je došlo do pada popularnog foruma Reddit, zbog čega mnogi korisnici nisu u mogućnosti da pristupe sajtu. Prema najnovijim podacima sa sajta DownDetector, većina problema se javlja kod pristupa preko veb pregledača.

Trenutno nije poznat uzrok problema, a poruka koju korisnici dobijaju kada pokušaju da pristupe sajtu glasi: "upstream connect error or disconnect/reset before headers. reset reason: connection failure".

Korisnici iz različitih delova sveta počeli su da izveštavaju o problemima u ranim jutarnjim satima, a broj prijava je naglo porastao u poslednjih par sati. Na društvenim mrežama mogu se videti brojne objave frustriranih korisnika koji pokušavaju da saznaju više informacija o uzrocima pada i očekivanom vremenu rešenja problema.

Reddit je jedan od najposećenijih sajtova na svetu, gde korisnici mogu da deluju svoje mišljenje, diskutuju na različite teme, i deluju sadržaj, što čini ovaj pad posebno osetljivim za veliki broj ljudi koji platformu koriste za komunikaciju i informisanje. Reddit često zovu "naslovna strana interneta".

(Kurir.rs/ Telegraf/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Apple iPadOS 18 Calculator App  Apple