ŠTA ČEKA NOVAKA POSLE PORAZA OD SINERA? Teniski analitičar nema dilemu: Ostao je misteriozan posle Šangaja, ali verujem da mu je ove godine ostao još jedan cilj

HECTOR RETAMAL / AFP / Profimedia

Novak Đoković je poražen od Janika Sinera u finalu mastersa u Šangaju. Da je pobedio, uzeo bi stotu titulu u karijeri, a zašto nije, voditeljka jutarnjeg programa Redakcija na Kurir televiziji Olja Lazarević pitala je Vuka Brajovića, teniskog analitičara.

- Nažalost nije, ali ima puno stvari zbog kojih možemo da budemo zadovoljni Novakovim nastupom u Šangaju. Na meti je bila peta titula na mastersu u kineskom gradu i jubilarna stota u karijeri, ali to se nije desilo. Janik Siner je bio isuviše jak protivnik, a Novak je i to podvukao u svom obraćanju posle turnira. Tako da, glavu gore da vidimo gde idemo dalje sa Novakom tokom ove turbulentne sezone - započeo je Brajović i odgonetnuo šta nas čeka u nastavku Novakove karijere.

Kurir Televizija  Vuk Brajović

- Novak je rekao da je ovo zaista jedna od najgorih sezona za njega u karijeri i stvarno kad pogledamo, morali bi da pogledamo baš daleko, 2005. ili 2007. a to je ono što se kaže neka praistorija, barem što se Novakove karijere tiče. Novak dalje ide u Rijad gde igra egzibicioni turnir "Šest kraljeva", ali ono što nas mnogo više interesuje je na kojem turniru će završiti svoju takmičarsku 2024. u kojoj nije osvojio nijednu titulu na turnirima. Bio je malo misteriozan na kraju ovog turnira gde je rekao da posle Saudijske Arabije ide u Srbiju pa će videti gde će dalje igrati, ali moje mišljenje je da će on želi da igra Pariz gde brani 1.000 bodova i trofeja od prošle godine. Nadamo se da će uspehom u Parizu izboriti igranje na završnom mastersu u Torinu. Trenutno je 6. na ovogodišnjoj listi najboljih - dodao je Brajović.

This browser does not support the video element.

ŠTA ČEKA NOVAKA POSLE PORAZA OD SINERA? Teniski analitičar nema dilemu: Ostao je misteriozan posle Šangaja, ali verujem da mu je ove godine ostao još jedan cilj  Kurir televizija

Sagovornik Kurir televizije govorio je i o sporednim zvezdama turnira u Šangaju.

- Bilo je dosta šale na tu temu i drago mi je da je Novak tu neki moment tuge i nezadovoljstva preokrenuo na šalu i zabavu. Nije imao tremu zbog Federera na tribinama. Oni su se lepo i pozdravili u svlačionici, Federer ga je onako simpatično oslovio sa "matori", "starče" i tako dalje, ali su tu i tamo razmenili neki savet. Bilo je tu i zanimljivih drugih lica u publici. To je bio i Huan Karlos Ferero, Karlos Alkaraz, pretpostavljamo će se svi oni zajedno, verovatno istim avionom ići u Rijad na tu egzibiciju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kinezi obožavaju Đokovića  Instagram/djokernole