DŽAKA NA IVICI SUZA POSLE PORAZA OD SRBIJE! Isplivala fotografija iz svlačionice u Leskovcu, Švajcarci potpuno utučeni

Pogledajte fotografiju iz svlačionice Švajcarske koja pokazuje koliko je Džaki bilo teško zbog poraza od Srbije u Leskovcu.

Petar Aleksić

Kapiten reprezentacije Švajcarske Granit Džaka provocirao je naše fudbalere i navijače "performansima" u pobedama svog državnog tima na Mundijalima u Rusiji i Nemačkoj, da bi u subotu u Leskovcu doživeo poraz. Srbija je pobedila 2:0, a Džaka uprkos zvižducima sa tribina nijednog trenutka nije preterao kao što ume, čak je i teren napustio pozdravljajući naše igrače i selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Očigledno mu je i selektor Murat Jakin skrenuo pažnju da mu treći put neće progledati kroz prste, pošto je već bio na tankom ledu kod navijača reprezentacije Švajcarske zbog isticanja politke, a istovremeno je potpuna druga stvar provocirati u Leskovcu u odnosu na neutralni teren.

Bilo kako bilo, Džaka je potpuno utučen otišao u svlačionicu, a njegov saigrač Manuel Akanđi na društvenim mrežama podelio je fotografiju koja govori istinu o tome kako se osećao zbog poraza. Pogledajte kako su utučeni Švajcarci:

I to je samo jedan od dokaza da Liga nacija nije nebitno takmičenje, pošto su Švajcarci "zakucani" na dno tabele i čeka ih selidba u niži rang, dok će imati i težak zadatak da zadrže mesto u prvom šeširu za žreb za Svetsko prvenstvo u SAD, Kanadi i Meksiku, s tim da im nova pravila idu na ruku.

 Podsetimo, u utorak se Srbija sastaje sa Španijom u okviru četvrtog kola Lige nacija, a Švajcarska igra sa Danskom.

Kurir sport / Mondo

This browser does not support the video element.

Kosovo je Srbija odzvanja tribinama stadiona u Leskovcu  Kurir