RONALDOVA SILUETA, DRAGO KAMENJE I ZLATO - SVE PRŠTI OD LUKSUZA: Slavni fudbaler lansirao impresivnu kolekciju satova!

Screenshot/Youtube

Poznat po glamuroznom načinu života, Kristijano Ronaldo u saradnji sa čuvenim brendom "Jacob ad Co" lansirao je sopstvenu kolekciju luksuznih satova.

Ova impresivna linija uključuje dva specijalna modela: "Flight of CR7" i "Heart of CR7". Oba imaju kućište od 44 mm i jedinstvene detalje koji prikazuju neke od najbitnijih momentata iz karijere slavnog fudbalera.

"Oduvek sam sanjao o sopstvenoj kolekciji satova. "Flight of CR7" i "Heart of CR7" inspirisani su nekim od mojih najpoznatijih trenutaka na terenu. Nadam se da vam se sviđaju koliko i meni", napisao je ponosni Ronaldo na Instagramu.

Modeli imaju skeletizovani mehanizam, a njihov dizajn je besprekoran, sa dva vertikalna stuba koji označavaju Ronalda i njegov brend CR7. Jedan prikazuje igrača u različitim pozama, a na drugom je njegov logo i potpis.

Tu su i suptilni detalji poput poklopca bureta u obliku fudbalske lopte i slike Ronalda, koji nosi kultni dres sa brojem 7, sa zlatnim otskom na poleđini kućišta od safirnog kristala.

Screenshot 

Satovi su urađeni u crvenoj i zelenoj boji, koje predstavljaju zastavu Portugalije. Brojčanici na oba modela imaju po 26 belih dijamanata, tu su i safirni kristali, dok je kućište izrađeno od 18-karatnog ružičastog zlata.

Screenshot 

Ovo impresivno ograničeno izdanje Ronaldovog sata procenjeno je na neverovatnih 1,2 miliona evra.

Kurir sport/J.M.

This browser does not support the video element.

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće  Instagram