Pobednici će nagradu dati u humanitarne svrhe! Nova epizoda emisije "Komšiluk": Ko se danas pokazao kao bolji domaćin?

Današnji zadatak takmičara bio je da pripreme musaku sa pohovanim tikvicama

Kurir Televizija

U novoj epizodi emisije "Komšiluk", koju je publika brzo zavolela, danas su se predstavili novi takmičari, a među njima i Vidosav Čolić i Vojin Savić.

Vidosav i Vojin su dobri drugari. Vidosav dolazi iz Kremna, malog sela blizu Tare. Najviše voli da sprema hladnu supu Tarator, dok mu je specijalnost piletina u sosu od pečuraka. Vidosav je spontan, avanturista i društven momak.

Kurir Televizija 

Vojin je iz Beograda i voli da sprema italijansku kuhinju, paste i rižoto. On je samouveren, željan novog iskustva, a za njega bi njegov drug Vidosav rekao da je dobar kuvar, a još boji prijatelj.

Kažu da su se za emisiju prijavili su se iz avanturizma zbog ljubavi prema kuvanju. Njihova prednost je to što se dogovaraju lako i timski su igrači.

Kurir Televizija 

Televizijsko kulinarsko takmičenje „komšija“, ljudi spremnih da u timu otkriju svoj način pripreme jela onda kada su motivisani nagradom, ali i zabavno druženje onih koji pored kuvanja vole i igru, čekaju vas i danas na Kurir televiziji. Voditeljski par Radomir Raša Vlačić i Mirka Vasiljević, uz pomoć „predsednice kućnog saveta“ Nataše Aksentijević, koja se ne takmiči, ali može da zasoli takmičenje, zabaviće vas ove jeseni. 

This browser does not support the video element.

Predstavljanje novih takmičarskih timova u 16. epizodi emisije "Komšiluk"  Kurir televizija

U današnjem izdanju, takmičari iz tima broj jedan, Dragana i Zoran, suprotstavili su se drugom takmičarskom timu, Eni i Đorđu u pripremi musake sa pohovanim tikvicama.

Kurir Televizija 

Oba tima su spremno prihvatila izazov, ali su se ukusu njihovih komšija više dopala zakuska koju su pripremili Dragana i Zoran. Pobednici su rekli da će svoju nagradu dati u humanitarne svrhe, odnosno momku koji se bori za bezbednost životinja koje žive na ulici. 

Nataša Aksentijević održala je i još jedan krug mini-igara koje takmičarima donose dodatne poene koji im mogu pomoći u rangiranju na tabeli, a ovog puta su timovi morali da sa štpićima u ustima naređaju kockice za igranje, ponavljajući reč "komšiluk".

Pobedu je ovog puta odneo Vojin iz novog takmičarskog tima, odnosno tima broj tri.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

This browser does not support the video element.

Proglašenje nedeljnog pobednika u "Komšiluku"  Kurir televizija