NEUTEŠNA PORODICA DANAS SAHRANJUJE DEČAKA (2) KOJI JE PAO SA 4. SPRATA! Ceo grad zavijen u crno posle tragedije, potresni prizori ispred zgrade ožalošćenih

Rodbina i prijatelji okupiće se u porodičnom domu, kako bi pružili podršku porodici u ovim teškim trenucima, a potresni prizori ispred njihovog doma i danas ostavljaju sve u suzama.

Društvene Mreže

Porodica i rodbina dvogodišnjeg dečaka iz Novog Pazara oprašta se od mališana potresnim rečima još od sinoć kada je sve pogodila vest o tome da njegovo srce nije izdržalo put do Beograda, gde je trebalo da bude prevezen iz novopazarske bolnice.

- Sunce moje, ptico dženetska... Da ti dragi Allah podari najlepše mesto u dženet, dušo draga - pisali su rođaci neutešne porodice uz tužne emotikone i detetovu fotografiju zbog kog je ceo grad danas zavijen u crno.

Društvene Mreže  Dečak koji je poginuo padom sa 4. sprata zgrade

Cela Srbija potresena je vešću o tragičnoj smrti dvogodišnjeg dečaka iz Novog Pazara, koji je, nažalost, preminuo nakon pada sa četvrtog sprata zgrade gde je živeo sa porodicom. Sahrana dečaka koji je prerano napustio svet obaviće se danas na Velikom groblju.

- Dečak se preselio na Ahiret dana 13.10.2024. godine u 21.45 sati u 2. godini života. Dženaze će se obaviti u ponedeljak 14.10. na Velikom groblju - stoji na umrlici.

Inače, rodbina i prijatelji okupiće se u porodičnom domu dečaka, kako bi pružili podršku porodici u ovim teškim trenucima, a potresni prizori ispred njihovog doma i danas ostavljaju sve prisutne u suzama. 

Društvene Mreže 

Dečak je, podsetimo, preminuo na putu za Beograd, gde je upućen posle zbrinjavanja u novopazarskoj bolnici, s obzirom na to da je prilikom pada zadobio stravične povrede lobanje i ekstremiteta. Nažalost, detetovo srce prestalo je da kuca negde kod Magliča, i pored lavovske borbe lekara. Neutešna porodica je van sebe od šoka, međutim, još uvek se ne znaju svi detalji kako je uopšte došlo do tragedije.

Povodom ove tragedije, sinoć se oglasio i ministar unutrašnjih poslova, Ivica Dačić, rekavši da se dete u stanu nalazilo sa svojim roditeljima i da je u jednom trenutku izašlo na terasu i palo na plato ispred zgrade.

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

Beba stara godinu dana pala je s drugog sprata, kroz prozor vrtića na Miljakovcu u Beogradu  Kurir televizija