SFEROPULOS PRIČAO O POVREDI NEDOVIĆA! Ovo zanima sve navijače Crvene zvezde - još uvek se ne zna hoće li Nemanja biti spreman za Fener!

Panoramic / Sipa Press / Profimedia

Košarkaše Crvene zvezde očekuje novi izazov u Evroligi. U sredu, od 19.45, crveno-beli gostuju Fenerbahčeu u Istanbulu u sklopu 3. kola Evrolige.

Pred taj susret novinarima se obratio trener crveno-belih, Janis Sferopulos, koji tvrdi da njegova ekipa zna šta treba da radi protiv turskog velikana.

- Igramo protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Imaju pun "roster", ali imaju mnogo dobrih igrača i iskustva iz Evrolige. Znamo šta treba da radimo. Moramo biti koncentrisani na naš plan. Imaju publiku koja je glasna, i moramo da se držimo plana i budemo fokusirani da radimo ono što treba - rekao je Janis, pa se osvrnuo na povredu Nemanje Nedovića:

- Nedović će pokušati da trenira danas. Ne znamo kako će se osećati. Odlučićemo sutra pre utakmice da li je spreman 100% ili nije. On je malo povređen, ali ne želimo da rizikujemo. Videćemo kako je u poslednjem trenutku.

Starsport 

Milošu Teodosiću je istekla suspenzija, pa se iskusni plejmejker moći da pomogne ekipi u predstojećoj utakmici.

- Miloš je uvek važan za tim jer ima kvalitet i može da donese ekstra stvari timu. Biće u rotaciji i želimo da pomogne ostalima svojim iskustvom i da bude još bolji.