Brzina, elegancija i inovacija – pripremite se za Galeriju Automobila Srbije

Promo

Ljubitelji automobila, vreme je da upalite motore i spremite se za uzbuđenje koje vas čeka na Galeriji Automobila Srbije! Od 17. do 27. oktobra, ova jedinstvena izložba okuplja više od 70 najnovijih i najprestižnijih modela automobila iz celog sveta. Bilo da volite snagu i performanse benzinskih automobila, tišinu i efikasnost električnih vozila, ili napredne tehnologije hibrida – ova manifestacija je raj za svakog automobilskog entuzijastu.

Shutterstock 

Galerija Automobila Srbije donosi vam priliku da vidite, dodirnete i isprobate najnovije modele koji su osvojili srca ljubitelja automobila širom sveta. Očekuje vas fascinantna postavka vozila najpoznatijih brendova poput BMW-a, Maserati-a, Hyundaija, Fiata, i mnogih drugih. I nije samo reč o izlaganju – svaki posetilac ima priliku da se prijavi za test vožnju i na pravi način doživi snagu, udobnost i sofisticiranost automobila koji su trenutno na vrhu tržišta.

Pored test vožnji, posetioci će biti počašćeni brojnim iznenađenjima, među kojima su premijere novih modela i ekskluzivne ponude koje samo na ovoj manifestaciji možete dobiti. Ukoliko planirate da kupite novi automobil ili samo želite da uživate u prestižnim četvorotočkašima, ovo je savršena prilika da saznate više o najnovijim trendovima i tehnologijama koje pokreću savremenu automobilsku industriju.

Shutterstock 

Uz slobodan ulaz i radno vreme od 10 do 22 sata, ova manifestacija je savršen izlet za ljubitelje automobila svih uzrasta. Dovedite prijatelje, porodicu ili kolege i uživajte u jedinstvenom iskustvu koje samo Galerija Automobila Srbije može da ponudi! Dopustite da vas brzina, elegancija i inovacija automobila osvoje – vidimo se na startnoj poziciji!

Promo