"Ona je najlepša žena na ekranu" Bred Pit otkrio ko je njegova omiljena glumica i nikad ne biste pogodili o kome se radi

Uprkos tome što se čini da izgled igra veliku ulogu u slavnim krugovima, Pit veruje da najveće zvezde nisu uvek osobe koje bi se nazvale "seks-simbolima".

Jakub Porzycki/NurPhoto/Shutters / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od najvećih zvezda filmske industrije, Bred Pit, tvrdi da "najveći glumci" nisu uvek "ono što bismo nazvali lepim seks-simbolima". Uprkos tome što je igrao uz legendarne glumce poput Leonarda Dikaprija, Anđeline Džoli i Džulije Roberts, Pit smatra da izgled predstavlja samo "prvi utsak" i nije važan kada se procenjuje talenat.

U intervjuu za "Tiger Beat" iz 1996. godine, Pit je otkrio da postoji "vrlo malo muškaraca" koje poštuje kao svoje omiljene glumce u industriji.

Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Cenim starije filmove jer prikazuju muškarca koji se bori za svoje principe. Kao Robert Redford. On je vrsta muškarca kojoj su težili drugi muškarci, a žene su htele da svi muškarci budu takvi", istakao je, prenosi Unilad.

Uprkos tome što se čini da izgled igra veliku ulogu u slavnim krugovima, Pit veruje da najveće zvezde nisu uvek osobe koje bi se nazvale "seks-simbolima".

Mark Large / dmg media / Profimedia 

"Kada vidite osobu, da li se fokusirate samo na njen izgled? To je samo prvi utisak. Kada vam neko ne zapadne za oko odmah, ali kasnije razgovarate s njom, postane najlepša osoba na svetu", objasnio je.

Glumac naglašava da lepota nije uvek povezana s klasičnim standardima, ističući svoju omiljenu glumicu: "Reći ću vam ko je moja omiljena glumica: Dajana Vist. I ne biste je nazvali seks-simbolom. Međutim, Dajana Vist je, za mene, najlepša žena na ekranu".

Najzapaženije uloge ove 75-godišnjakinje uključuju one u filmovima Edvard Makazoruki i Futlus. Nakon studija pozorišta na Univerzitetu Merilend, Vist je debitovala na Brodveju 1971. u predstavi "Solitaire/Double Solitaire" Roberta Andersona. Nastavila je da stvara neverovatno uspešnu karijeru na pozorišnim daskama, pre nego što je uspela i u filmu - osvojivši dva Oskara za filmove Vudija Alena "Hannah and Her Sisters" i "Bullets Over Broadway". Dajana je takođe glumila u vampirskom filmu iz 80-ih "The Lost Boys".

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

This browser does not support the video element.

Bred Pit  Instagram/drjb.aesthetics