Sto puta ste gledali seriju "Porodično blago" a ove velike greške niste primetili: Ovo su ozbiljni propusti, pet puta se potkrala ista "sitnica"

Serija "Porodično blago" važi za kultnu, a iako se čini da je serija savršena i nema grešaka, neki propusti su se ipak potkrali.

Printscreen YouTube

Serija "Porodično blago" Siniše Pavića omiljena je mnogim generacijama i posle brojnih repriziranja i dalje je rado gledana. Dogodovštine porodice Gavrilović, ali i najčuvenije braće Tike Špica i Đoše osvojile su srca ljudi širom regiona.

Printscreen/Youtube 


A iako se čini da je serija savršena i nema grešaka, neki propusti su se ipak potkrali. Svi znamo da je Tika Špic (Predrag Smiljković) u svom autu prevozio zlato i da je često imao problema u saobaraćaju. E baš za njegov auto se vezuju mnoge greške.


O čemu je reč?


Naime, njegov automobil se u pet različitih scena pojavljuje sa velikom promenom. Svaki put ima drugačije tablice.

Printscreen/Youtube 


Čuveni Golf 2 se prvi put pojavljuje u 11 epizodi, gde tablice glase: "LE 127-597", zatim u 29 epizodi dok pauk nosi auto vidimo da tablice postaju "LE 102-991".

Printscreen/Youtube 

U toj epizodi mu je pauk odneo auto, a već u sledećoj epizodi Tika svoj auto uzima nazad sa parking servisa, ali sa drugim tablicama "LE 100-652".

Printscreen/Youtube 


U novoj epizodi (37)dok Tika čeka da ga neko “promine” jer mu je crna mačka prešla put u njegov auto ulazi grobar i tada vidimo petu registarsku tablicu sa oznakom "LE 152-141".

Printscreen/Youtube 

U istoj epizodi Paja Pandurović zvani Trošak vodi Stojkoviće na pijacu u potragu za Jogy dušekom, a kombi ujka Žitomira (Branimir Brstina) ima identičnu tablicu "LE 152-141" koja je do malopre bila na Golfu Tike Špica.

Printscreen/Youtube 

(Kurir.rs/I.M.)

This browser does not support the video element.

Siniša Pavić sahranjen uz pesmu A sad adio  Kurir