ODRŽAN TREĆI MEMORIJALNI KUP: Posvećen prvom načelniku Posebnog odeljenja KPZ Požarevac Goranu Nenadoviću

Organizovanjem memorijalnog kupa koji nosi ime Gorana Nenadovića, Uprava za izvršenje krivičnih sankcija želi da sačuva sećanje na prvog načelnika Posebnog odeljenja, koji je 2021. godine iznenada preminuo u svojoj 43 godini.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija organizovala je Treći memorijalni kup iz praktičnog streljaštva u znak sećanja na prerano preminulog načelnika Posebnog odeljenja KPZ Požarevac (Zabela) Gorana Nenadovića.

Organizovanjem memorijalnog kupa koji nosi ime kolege Nenadovića, Uprava želi da sačuva sećanje na prvog načelnika Posebnog odeljenja, koji je 2021. godine iznenada preminuo u svojoj 43 godini.

- Goran je bio profesionalac bez premca kad je u pitanju poštovanje bezbednosnih procedura koje ne smeju da trpe bilo kakva odstupanja u poslu kakav je njegov bio - izjavio je direktor Uprave Dejan Carević.

Kako je istakao, Nenadović je postavio najviše moguće standarde u Službi za obezbeđenje u celom sistemu izvršenja krivičnih sankcija, pružajući najbolje iz svog ogromnog iskustva koje je sticao i van granica naše zemlje.

- Nenadovićev legat je ogroman i na svima nama je da poštujemo postulate kojih se on pridržavao u radu - odgovornosti, profesionalnosti i posvećenosti sistemu u kome radi - naglasio je direktor Uprave.

Na memorijalnom kupu je učestvovalo 85 pripadnika Službe za obezbeđenje iz 23 kazneno-popravne ustanove čiji predstavnici su se takmičili ekipno i pojedinačno.

Pripadnici Službe za obezbeđenje KPZ Požarevac (Zabela) pobedili su u pojedinačnom i ekipnom takmičenju kod muškaraca, dok su kod žena najbolje bile pripadnice Službe za obezbeđenje Okružnog zatvora u Beogradu.

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

Memorijalni turnir "Jusuf Jusa Bulić"  FK Železnik 1930