ANA UMRLA DVE NEDELJE NAKON ŠTO SU JE LOPOVI BRUTALNO PRETUKLI U NJENOM STANU Osam godina kasnije dogodio se šok rasplet tragedije

Trojica razbojnika, među kojima je i naš državljanin, nemilosrdno su mučili ženu kako bi im rekla gde krije novac, a kada su videli da nema ništa, ostavili su je vezanu, nakon čega se danima borila za život...

Cineberg / Shutterstock.com

U Nemačkoj je pre nekoliko dana uhapšen Srbin (37) zbog sumnje da je sa još dvojicom razbojnika učestvovao u stravičnom zločinu u Italiji, kada su nasmrt pretukli staricu (86) u čiji su dom upali sa namerom da je opljačkaju!

Kako prenose italijanski mediji, sve se izdešavalo krajem 2016. godine na Trgu Galdo u Merkato San Severinu u Italiji, a Srbin je uhapšen osam godina posle zločina. Lisice na ruke mu je stavila nemačka policija pre nekoliko dana, po međunarodnoj poternici, koju je raspisalo tužilaštvo u Italiji.

- Ana Landi, starica koja je između Božića i Nove godine 2016. godine bila žrtva pljačke na Trgu Galdo u Merkato San Severinu, umrla je početkom 2017. godine, nakon dvonedeljne  borbe za život u bolnici. Njeno srce je prestalo da kuca na intenzivnoj nezi u bolnici. Osam godina nakon tog napada u Nemačkoj je uhapšen jedan od članova bande koja je nesrećnu ženu nemilosrdno mučila kako bim im rekla gde krije novac - piše italijanski portal.

Kako pišu, Srbin je izručen Italiji i prevezen u zatvor, a ubrzo će se pojaviti i pred sudom.

- Sumnja se da je on sa saučesnicima provalio u stan starije žene uvrenen da u stanu nema nikoga. Kada su provalili, počeli su da traže novac u kući. Međutim, u jednoj prostoriji zatekli su gazdaricu, vezali je i od nje tražili da kaže gde krije novac i dragocenosti - piše lokalni portal i dodaje da nisu našli plen.

- U kući nije bilo mnogo jer je starica živela tako što joj je nećak novačno pomagao. Zločinci nisu verovali ženi kada je rekla da nema novca. Molila ih je, ali nisu reagovali. Revoltirani što ništa nisu našli brutalno su pretukli nesrećnu ženu i ostavili je vezanu - pišu mediji i podsećaju da se zločin dogodio 29. decembra 2016. godine.

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

LOPOVI I PROVALNICI NAJVIŠE VREBAJU DOK STE NA ODMORU: Stručnjaci savetuju kako najbolje da zaštitite dom tokom leta!   Kurir televizija