BEOGRAD KAO BEZBEDNA PORODIČNA DESTINACIJA: Raznovrsni sadržaji za sve generacije u našem glavnom gradu

Beoinfo

U poslednjih nekoliko godina glavni grad postao je jedna od omiljenih destinacija koju rado posećuju sve generacije.

Naš grad je jedan od najpopularnijih među turistima, a Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda kaže da je srpska prestonica deo velikog sveta, kao i da je sve više posećuju porodice.

– Nekoliko godina unazad nama dolaze ljudi porodično. To znači da smo bezbedna destinacija i da smo dovoljno zanimljivi čitavoj porodici. Ja bih voleo da tako i ostane – navodi Popović.

Beoinfo 

On dodaje da je cilj da se Beograd i u budućnosti razvija i da bude grad kojim se ponose njegovi stanovnici.

– Mi ćemo se truditi, da uz strategiju razvijamo grad i mislim da smo u zadnjih, više od 10 godina došli do zajedničkog imenitelja. U tome učestvuju i svi Beograđani, a najvažnije je da se obrazuju mlade generacije koje se ponose svojom zemljom, svojom Srbijom, ali i svojim gradom. Značajno je da oni zaista vide i shvate koliko je njihov grad važan i koliko su njihovi životi u tom gradu važni, jer oni će sve ovo naslediti – ističe direktor TOB-a.

Beoinfo 

Zahvaljujući sve bržem razvoju i bezbednosti koju nudi svojim posetiocima, Beograd je poslednjih godina jedna od omiljenih destinacija za porodične posete, a brojni sadržaji u našem gradu zanimljivi su turistima svih generacija.

kurir.rs/gradonačelnik.beograd.rs/Prenela: T. B.

  Bonus video:

This browser does not support the video element.

Ministar Vesić pred kamerama Kurira otkrio značaj posete Erdogana Beogradu  Kurir televizija