BOBAN MARJANOVIĆ OČEKUJE VELIKI FAJT PROTIV SVOJE ZVEZDE: Emocije su velike! Pratim, gledam, navijam za njih...

Boban Marjanović protiv svoje Zvezde

Screenshot Boban Marjanović, Fenerbahče

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Fenerbahčeu u utorak u utakmici 3. kola Evrolige.

Ovaj meč ima  dodatnu draž jer će nekadašnji centar crveno- belih  Boban Marjanović prvi put zaigrati protiv svog bivšeg kluba, od kad je 2015 otišao u NBA ligu.

"Imam puno emocija, za mene lično. Nisam dugo igrao protiv Zvezde, nisam imao prilike. Velika emocija, bila bi još veća da se igra u Beogradu, ali sad smo ovde. Pratim Zvezdu, gledam Zvezdu i navijam za njih, emocije su velike. Ali ovo je sport, posao, moramo da odradimo šta je do nas da pobedimo Zvezdu.", rekao je Marjanović za "Sportklub".

Na utakmici neće biti Marka Gudurića, a ni Skotija Vilbekina.

"To su naša dva najbolja igrača, imamo dobru ekipu, ali kada ti fale igrači koji su tu dugo, koji su odlični, dobri. Koji su motori ovog tima, pokušaćemo da nadoknadimo kako možemo, Marko nije teža povreda, vratiće se brzo. Skoti je malo veći problem, da ih očekujemo što pre, fale nam, vidi se da imamo u igrama rupe koje bi trebalo da pokrije Skoti, Marko je pokrivao za njega. Biće zeznuto, neće biti lako pobediti Zvezdu, takav protivnik, takve igrače. Biće muška utakmica, očekujem veliki fajt", zaključio je popularni Bobi.

Kurir sport