“Čarobna” traka: lepljiva sa dve strane, menja eksere i nema bušenja zidova

Promo

Dvostrano lepljiva traka nudi savršeno rešenje za sve one koji žele brzu i jednostavnu montažu, lepljenje ili popravke bez potrebe za ekserima, šrafovima ili bušenjem zidova. Bez obzira na to da li ste usred renoviranja, selidbe ili jednostavno tražite način da uštedite vreme i trud pri svakodnevnim popravkama, ova traka je neophodna u vašem alatu. Pogledajte OVDE sve detalje o ovoj superkorisnoj traci!


Zašto vam treba ova traka?

1. Jednostavna za korišćenje – Za razliku od tradicionalnih metoda lepljenja i montaže, ova traka se brzo postavlja, ne ostavlja nered i ne zahteva dodatne alate. Samo je nalepite i gotovo!


2. Široka primena – Savršena za razne površine – zidove, staklo, metal, plastiku, keramiku i još mnogo toga. To znači da je možete koristiti bilo gde – u kući, na poslu, ili čak u automobilu. Idealna je za kačenje slika, ogledala, polica, dekorativnih predmeta i mnogih drugih stvari. OVDE i pozivom na 011/6 888 999 dans je možete kupiti po ceni boljoj nego ikada!

Promo 

3. Jaka i izdržljiva – Ova traka je dovoljno jaka da drži i teže predmete, što je čini idealnom za zahtevnije izazove. Zahvaljujući snažnoj lepljivoj formuli, možete biti sigurni da će sve što pričvrstite ostati na mestu.


4. Bez oštećenja – Za razliku od bušenja zidova ili korišćenja eksera i šrafova, dvostrano lepljiva traka ne oštećuje površine. Kada odlučite da je uklonite, nećete morati da se borite sa rupama, ogrebotinama ili oštećenjima boje.


5. Višekratna upotreba – Ova traka je dizajnirana za dugotrajnu upotrebu. Možete je koristiti iznova, bez gubitka njene lepljivosti. To je idealno rešenje za one koji često preuređuju prostor ili premeštaju predmete. Korišćenu traku samo operete, sačekate da osuši i spremna je za ponovno korišćenje.


Poručite svoju dvostrano lepljivu traku već danas i uverite se u njenu izvanrednu moć lepljenja! OVDE i pozivom na 011/6 888 999 je možete nabaviti po ceni boljoj nego ikada!

Promo