Oglasila se Salma Hajek nakon skandala sa Nikol Kidman: Dok svet bruji o njihovom snimku, glumica je imala da poruči samo jedno

Viralni TikTok video prikazuje Hajek kako rukama okreće Kidman ka kameri dok je glumica bila okrenuta leđima fotografu

printscreen/tiktok/serialnews

Ceo svet priča o jednom sasvim neočekivanom incidentu koji drma svet šoubiznisa. Nikol Kidman i Salma Hajek imale su neprijatan momenat, dok su pozirale za fotografije pored pevačice Kejti Peri tokom Balensijaga revije na Nedelji mode u Parizu 30. septembra.

printscreen/tiktok/serialnews 

Viralni TikTok video prikazuje Hajek kako rukama okreće Kidman ka kameri dok je glumica bila okrenuta leđima fotografu. Kada ju je Hajek dodirnula, Kidman je reagovala tako što je zgrabila Hajekovu ruku i odgurnula je. Zatim se Kidman nagnula da poljubi Perijevu, a onda je razmenila nekoliko reči sa Hajekovom pre nego što je otišla.

Dok svi bruje o ovom skandalu, glumica Salma Hajek se oglasila na društvenim mrežama. Postavila je niz fotografija na kojima se vidi kako pozira sa raznim latinoameričkim holivudskim zvezdama u čast Meseca nacionalnog Hispanskog nasleđa.

Zahvalna za snažnu zajednicu oko mene koja neprestano podiže našu kulturu, pojačava naše glasove i gura promene“, napisala je ona. 'Zajedno poštujemo naše nasleđe.'

Nikol Kidman se još uvek nije oglašavala o ovom događaju o kojem bruje svi svetski mediji.

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

Glumica Matea Milosavljevic na premijeri filma Prva klasa  MONDO