"Kanje je kancelariju pretvorio u igralište za blud, a Bjanka je koordinator svega": Saradnica iznosi nove šokantne optužbe na račun Vesta

Vest je odbacio prvobitnu Loreninu tužbu, podnetu u junu, odbacujući optužbe kao "neosnovane" i optužujući je za ucenu i iznudu. On tek treba da odgovori na ažuriranu tužbu.

Vendetta / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivša pomoćnica Kanjea Vesta, Loren Piskiota, iznela je šokantne nove optužbe, tvrdeći da mu je supruga Bjanka Ćensori bila „koordinator orgije“.

Piskiota, koja tuži Vesta za seksualno uznemiravanje i uhođenje tokom njenog zaposlenja 2021-22, ažurirala je svoju tužbu u petak uveče, kako je objavio i dobio DailiMail.com.

Instagram/laurenpisciotta 

Među uznemirujućim optužbama, Loren kaže da je Kanje svoju kancelariju pretvorio u 'seksualno igralište', dok je Ćensori delovala kao njegov 'koordinator seksualnih žurki' i voljno je učestvovala u reperovim 'izvrnutim seksualnim fantazijama'.

Takođe je tvrdila da ju je Vest jednom zgrabio za vrat pred Bjankom koja je sve to mirno gledala. Vest je odbacio prvobitnu Loreninu tužbu, podnetu u junu, odbacujući optužbe kao "neosnovane" i optužujući je za ucenu i iznudu. On tek treba da odgovori na ažuriranu tužbu.

LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ove nove tvrdnje su se pojavile samo nekoliko dana nakon glasina o potencijalnom razlazu Kanjea i Bjanke, da bi par ubrzo nakon toga bio viđen zajedno u Japanu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Loren u svojoj tužbi navodi da je Kanje koristio svoje  kancelarije kao „seksualno igralište“ kako bi se „osećao moćnim i sigurnim“. Ona tvrdi da je 'improvizorna spavaća soba' - dušek, jastuci i ćebe u privatnoj sobi ili ormaru - često postavljana za Vesta.

U tužbi se takođe navodi da je Vest često priređivao "seksualne zabave" u luksuznim hotelima i pokušavao da im "izloži" Loren.

Dalje se tvrdi da je Ćensori bila njegov „bivši učesnik i koordinator seksualne zabave“.

(Kurir.rs/M.J)

This browser does not support the video element.

Članovi Zirija Zvezda Granda Stiglj na snimanje  Kurir