ZGRABIO JE IBRU, BACIO GA NA POD I SLOMIO MU REBRA: Šokantna ispovest o najvećim batinama koje je Ibrahimović dobio

Nekadašnji fudbaler Milana Alešandre Pato otkrio je prilično šokantne informacije o tuči u kojoj je Zlatan Ibrahimović izvukao deblji kraj.

Anthony Dehez / Zuma Press / Piero CRUCIATTI / AFP / Profimedia Zlatan Ibrahimović, Oguči Onjevu

Pato je bio gost jednog poznatog fudbalskog podkasta gde se osvrnuo i na period proveden u Milanu.

Tu je pomenuo slučaj vezan za Zlatana Ibrahimovića i Ogučija Onjevua.

Poznato je da je Ibrahimović svuda imao arogantan pristup, da se nametao kao lider kome se saigrači moraju povinovati. To isto je činio i u Milanu, ali je Brazilac otkrio da se pojavio jedan koji nije želeo takvu sudbinu.

Bilo je to tokom treninga Milana kada je došlo do svađe njega i Onjevua u kojoj je Šveđanin izvukao deblji kraj.

"Zlatan je vodio loptu, a Onjevu ga je slučajno zakačio po zglobu. Igra je nastavljena, mi smo shvatili da to nije uradio iz zle namere, već zato što je hteo da dođe do lopte. Trening se nastavio, lopta je došla do Onjevua, a Ibrahimović je sa dve noge ‘uleteo‘ u njega s čistom namerom da ga povredi. Pomislio sam: ‘Dođavola, šta se dogodilo?‘. Onjevu je mirno ustao, a Zlatan krenuo da ga vređa na švedskom i više jezika, ništa ga nismo razumeli. Uhvatio ga je za vrat i hteo da ga obori na pod", rekao je Pato.

A onda je usledio šokantan preokret.

"Čovek je onako ogromnog Ibru zgrabio i bam, jednostavno ga bacio na pod. Podigao je Ibrahimovića u vazduh, zabio na zemlju i skočio na njega, priklještivši ga na teren svom težinom i pritom uvrnuvši mu ruku. Kao da je čašu vode uzeo, popio i stavio na stol. Sve su to snimali kamerama, ali snimak je nestao", rekao je Pato i zaključio da je Ibrahimović, zahvaljujući reakciji igrača, prošao samo sa slomljenim rebrima.

Kurir sport

This browser does not support the video element.

Džaku čuva specijalno obezbeđenje  Kurir