MAJKU DVOJE DECE UBIO KREVET: Umrla u teškim mukima, pronašla ju je ćerka

Žena se ugušila ispod kreveta

Facebook

Majka dvoje dece, maserka i kozmetičarka Helen Dejvi (39), ugušila se kada je ostala zarobljena u skladištu između dušeka i dna ležaja nakon što je na nju pao teški poklopac kreveta, piše Dejli mejl.

Komšije su rekle da je nesrećnu ženu pronašla njena 19-godišnja ćerka Elizabet, u njenoj kući u gradu Siem u Engleskoj. Žena je imala i 11-godišnjeg sina Džordža.

Istraga je pokazala da je Helen nastradala jer je jedan od delova koji su podizali dušek bio neispravan.

Mrtvozornik Džeremi Čiperfild pisao je vladi i upozorio da postoji rizik da još ljudi nastrada ako se nešto ne preduzme.

Takođe, javio se i Kancelariji za standarde proizvoda pri Odeljenju za poslovanje i trgovinu i upozorio ih na opasnost od "mehanizama čiji kvar predstavlja rizik po život."

- Preminula se nagla nad prostorom za odlaganje kada se platforma dušeka neočekivano spustila, zarobivši joj vrat između gornje ploče i podnožja kreveta. Nije mogla da se oslobodi i tako se ugušila - poručio je Čiperfild.

Njena ćerka Elizabet se oglasila na Fejsbuku.

"Nikakve reči ne mogu da opišu kako se osećamo. Ne mogu ni da zamislim da više nikada nećeš ući kroz vrata kuće. Moj i Džordžov najbolji prijatelj od prvog dana, uvek ću želeti da imamo više vremena zajedno i da si i dalje pored nas i podržavaš nas u svemu kao i uvek. Nadam se da znaš koliko te volim i da bih učinio sve za još jedno maženje. Dok se ponovo ne sretnemo anđele moj", napisala je njena ćerka Elizabet.

Komšije su rekle da nisu primetile ništa čudno i da ih je šokirala vest o njenoj smrti.

- Nismo ništa znali dok se nisu pojavili policija i hitna pomoć. Detektivi su nas pitali jesmo li primetili nešto sumnjivo. Rekli su nam da se dogodila nesreća i da je Helen ostala zarobljena u položaju u kojem nije mogla da diše. To je sve što su nam rekli - otkrile su komšije.

(Kurir.rs/Dailymail/Prenela: S. M.)

 Bonus video:

This browser does not support the video element.

Braća poginula dok su čistili bunar! Veljković o opasnosti ovog posla: Dešavali smrtni slučajevi, treba imati petlju sići dole!  Kurir televizija