STEFAN JE VIKAO: "NEĆU DA SKOČIM, NE ZNAM DA PLIVAM!" Progovorila tetka dečaka koji se utopio u Malošištu - Drug ga nagovorio da skoči, uputio mu GROZNE REČI

U kući gde je Stefan Z. (12) iz Malošišta živeo sa svojom porodicom vlada muk

Privatna Arhiva, Kurir/M.S.

U kući gde je Stefan Z. (12) iz Malošišta kod Niša, koji se utopio u Južnoj Moravi, živeo sa svojom porodicom vlada muk. Njegovi najbliži ne mogu da dođu sebi nakon tragedije, a kako tvrde, tinejdžer je skočio u vodu na nagovor druga.

Stefanova tetka, Ivana Perišić, rekla je da svog bratanca ne može da prežali.

This browser does not support the video element.

STEFAN JE VIKAO: "NEĆU DA SKOČIM, NE ZNAM DA PLIVAM!" Progovorila tetka dečaka koji se utopio u Malošištu - Drug ga nagovorio da skoči, uputio mu GROZNE REČI  Kurir televizija

- Tetka sam. Srce me boli. Taj dečko što je napravio, pa ja svog bratanca ne mogu da prežalim. Ovo je mnogo teško - rekla je ona.

"Pa zar da dete gleda brata kako se davi?"

Kako kaže, Stefanova sestra koja je u trenutku tragedije bila sa njim, ispričala je da su oni otišli na šljunkaru te da je Stefana njegov drug terao da skoči u vodu.

Kurir/M.S. 

- Stefan je rekao: "Ja neću da skočim, ne znam da plivam i strah me je!", a on mu je odgovorio: "Ti si p****, nećeš da skočiš. Skoči ti, ja ću iza tebe.". On je terao i nju da skoči, ali ona nije htela. Stefan je upao u dubinu i počeo je da zove: "Upomoć! Upomoć!", a on je pobegao. Ovo je velika žal i udarac na našu porodicu. Žalila sam babu i dedu, ali za dete, srce boli. Pa zar da dete gleda brata kako se davi... - kaže Ivana sa suzama u očima.

Podsetimo, policija u Nišu i Više javno tužilaštvo u Nišu utvrđuju sve okolnosti pod kojima je nastradao tinejdžer čije telo je pronađeno juče u mestu zvanom "Bare" u opštini Doljevac.

Vesna Z, majka tinejdžera, kazala je da joj je sin rekao: "Mama, daj mi pare da idem da kupim sok", međutim, kako kaže, slagao ju je.

Kurir.rs/Blic