"Gotovo je! Gotovo je! Gotovo! Prebolela sam te, i to za samo dve nedelje" Baka (94) raskinula sa dečkom u staračkom domu, pa poslala poruku bivšem

Snimajući video iz staračkog doma, baka je svom bivšem poručila da ga je prebolela i to za svega par dana!

Tik Tok Printscreen

Baka Lilijan Dorinak u svojoj 94. godini je jedan od omiljenih influensera na društvenoj mreži Tik Tok. Njena otvorenost o ljubavnom životu i želja da nađe pravog oduševila je brojne korisnike, a ovoga puta požalila se da je raskinula.

Romansa je planula u staračkom domu, a onda je nakon raskida odlučila da progovori o razlozima, ali i da mu prouči da ga je već prebolela, jer nema vremena za gubljenje. 

- Ovaj video je za mog bivšeg. Ako nisi ti, nastavi da skroluješ. Gotovo je! Gotovo! Prebolela sam te, i to za samo dve nedelje. A tebi će trebati godine da me preboliš. Srećno. I gledaj ovo. Blokiram te. Blokiran si. I prestani da dolaziš u moj starački dom. Zabranjen ti je pristup. Na recepciji imaju tvoju sliku! I znaš šta, nikad mi se nisu sviđale ove minđuše koje si mi kupio. Znam, ovo su lažni dijamanti. Misliš da sam glupa? Ćao! Ne volim te - poručila mu je baka.

Mreže gore

Kao i većina videa baka Lilijan i ovaj je postao viralan, a nasmejao je i veliki broj Srba, koji su priznali da su oduševljeni njenim potezom.

"Legenda je diktirala spisak nepoželjnih gostiju na svojoj sahrani. Isprobavala odevne kombinacije za tu priliku. Obožavam je, neuništiva je i strašno zabavna", "Baka zmaj", "A mi mlađi kao nemamo volje više. Ma znaš šta..", "Baka Dronjak, ćerka i ja smo njeni fanovi", pisali su oni.

(Kurir.rs/I.M.)

Lilijan Dorinak