Sandra Bulok ponosno prošetala sa sinom koji je izrastao u pravog frajera: Glumica usvojila dvoje dece i godinama ih odgaja kao samohrana majka

Sandra daje sve do sebe da drži privatnost svoje dece na visokom nivou, a godinama je gotovo nemoguće da je bilo ko vidi sa naslednicima.

FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Sandra Bulok primećena je u ponedeljak uveče, kada je izašla sa sinom Luisom (15) na večeru.

Ovo je jedno od retkih pojavljivanja u javnosti glumice i njenog sina, a posle toliko godina može se reći da je izrastao u pravog momka.

affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Popularna glumica je za tu priliku izabrala opuštenu varijantu pa je bila u crnoj majici i uskim farmerkama, dpk je njen sin Luis bio u tamnoplavoj dukserici sa rajsferšlusom. Ono što je svima privuklo pažnju je da je Luis već sada za glavu viši od svoje slavne majke. 

Sandra Bulok je usvojila Luisa 2010. godine.

GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- On je jednostavno savršen, ne mogu ni da ga opišem drugačije. Kao da je oduvek bio deo naših života - rekla je za People.

U to vreme, Bulokova je bila udata za Džesija Džejmsa, iako su se rastali kasnije te godine, Sandra je uspela da završi proces usvajanja i postane samohrana majka. 

Glumica je zatim poželela dobrodošlicu Lejli u porodicu 2015. godine

Profimedia  Luis i Lejla Bulok

- Kada pogledam Lejlu, nema sumnje da je ona trebalo da bude ovde. Mogu vam reći apsolutno, prava deca su mi došla u tačno pravo vreme - rekla je za People. 

Sandra daje sve do sebe da drži privatnost svoje dece na visokom nivou, a godinama je gotovo nemoguće da je bilo ko vidi sa naslednicima. 

(Kurir.rs/I.M.)