OVO JE DOM JOVANE I ŽELJKA! Ogroman bazen, klavir, dve garaže, mermer... Sve puca od luksuza u kući Joksimovića (FOTO)

Porodica Joksimović ima dom na kom bi im mnogi pozavideli.

Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Željko i Jovana Joksimović vlasnici su jedne od najluksuznijih vila u Beogradu, a nekretnina je procenjena na 2, 5 miliona evra.

Vila je opremljena za potrebe Jovane, Željka, ali i njihove dece Koste, Ane i Srne. Na Senjaku često vreme provodi i Joksimovićeva ćerka iz prvog braka, Mina Joksimović, koja na svojim društvenim mrežama deli trenutka iz očevog doma.

Željkova naslednica nije propustila priliku ni da napravi selfi u raskošnom kupatilu koje krase velika ogledala i interesantne pločice. Jedno od omiljenih mesta ukućanima je bazen okružen zelenilom, idealan dok u letnjoj sezoni ne ugrabe priliku da otputuju na odmor.

Printscreen Instagram 

Joksimovići u svom domu vole das okupljaju porodicu, te ih često posećuju otac Branislav i majka Vesna, kao i brat Saša.

Pritnscreen/Instagram 

Željkovoj majci omiljena prostorija je kuhinja, gde domaćica poput nje ne može da odoli a da se snaji malo ne umeša u pripremu hrane.

U kući je pod popločan mermerom, dok je sve opremljeno skupocenim i modernim nameštajem, kaminom, kao i velikim ogledalom, a tu su i dve garaže.

This browser does not support the video element.

Zejna prvi put o partneru  MONDO