POSLEDNJA TAMARINA OBJAVA PRED STRAŠNU NESREĆU! Ovo je napisala i otišla s dečkom u smrt

Instagram/tamara_lapadatovic

Nišlijka Tamara Lapadatović (35) poginula je pre dva dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći zajedno sa svom dečkom Aleksandrom Jokanovićem (30) u Njujorku. Na društvenim mrežama Tamara je bila veoma aktivna, a samo dan pre tragedije oglasila se na Instagramu gde je svoje prijatelje obavestila da živi punim plućima i da skače iz aviona.

Nesreća se, podsetimo, dogodila 13. oktobra rano ujutru kada se ljubavni par vozio motorom korz Aper Ist Sajd. Prema saopštenju policije, njihov motor se sudario sa automobilom marke "tojota rav 4" u blizini 3. avenije na Menhetnu. Od siline udarca i jedno i drugo su preminuli na licu mesta, dok je vozač džipa prevez u obližnju bolnicu i zadobio je povrede. 

Tamara, kako smo prethodno naveli, na svom profilu na Instagram samo dan pre smrti objavila je kako skače iz aviona iznad Njujorka, gde je nasmejano pozirala.

Instagram/tamara_lapadatovic  Tamara samo dan pre tragedije iskakala iz aviona

 - Izazovi su darovi koji nas primoravaju da tražimo novi centar gravitacije. Ne bori se protiv njih. Samo pronađi novi način da stojiš. Svako zaslužuje novi početak. I, češće nego ne, novi počeci nisu darovi koji nam se daruju, već sopstveni izbori. Kada izaberemo da počnemo iz početka i da se držimo pravca života, stvaramo novi početak. Dakle, ovako imamo obe prilike - da prihvatimo blagoslove početka i da ih samo stvaramo - napisla je Tamara i okačila prvo video snimak na kome se vidi kako se sa instruktorom sprema pre skoka iz aviona. Zatim je objavila fotografiju na kojoj nasmejano pozira nakon skoka iz aviona, a na trećoj slici se vidi Nišlijka i instruktor u vazduhu dok im se padobran podiže

Instagram/tamara_lapadatovic  Tamara Lapadatović je živela američki san

 - Prelepa devojko. Predobro, vauu - piše u mnogobrojnim komentarima ispod objave.

Takođe, Tamara Lapadatović je objavila i stori gde je pre skoka iz aviona pozirala sa svojim psom. Nekoliko dana pre tragedije Nišlijka je objavila i fotografiju svog dečka Aleksandra i pasa uz reči "odgovarajuća kombinacija".

Društvene Mreže  Tamara objavila i ovu fotografiju nekoliko dana pre stravične saobraćajne nesreće

 Kako se može videti na mrežama Tamara Lapadatović je u avgustu bila u Crnoj Gori, a pre toga u Srbiji. Sa svojim prijateljima delila je sve trenutke koje je provela sa porodicom.